Bokkilden

Familiekokeboka

av Tom Victor Gausdal, Ole Martin Alfsen

Familiekokeboka - Tom Victor Gausdal

(Veil. pris 399,- ) Vår pris: 199,-
Levering: Sendes innen 1 virkedag

Stjernekokker lurer også på hva de har lyst på til middag - det må være noe som hele familien liker. I Familiekokeboka har Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen samlet mer enn 800 fristende oppskrifter!

Det er strengt tatt ikke noe mål i seg selv å lage en ny rett fra scratch hver eneste dag. Snarere gjelder det å finne fram til retter man lager om og om igjen - maten du ikke klarer deg uten! Disse rettene kommer man tilbake til gang på gang. Forfatternes mål er at du skal finne noen slike retter i denne boka, nye favoritter som kan inngå i familiens repertoar. Med hele 800-og-noen oppskrifter burde mulighetene absolutt være til stede!

Nyttig og nært
Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen er begge kokker av profesjon, men synes selv det kan være vanskelig å fine nye hverdagsretter som kan bli slagere i heimen. De har skrevet en bok som tar utgangspunkt i det som er nyttig og nært, framfor behovet for å briljere i kjøkkenet. Her finner du raske retter til travle dager, men også festmat til spesielle anledninger. Bare å bla i boka gjør at både matlysten og lysten til å lage mat strømmer på!

Vis all tekst

ISBN: 9788275473620

KJØP
(Veil. pris 399,- ) Vår pris: 199,-