Bokkilden

Ulykkesfuglen/Tyskerungen

av Camilla Läckberg

Ulykkesfuglen/Tyskerungen - Camilla Läckberg

(Veil. pris 342,- ) Vår pris: 49,-
Levering: Ikke i salg

Bestialske mord og andre forbrytelser hjemsøker småbylivet i Fjällbacka. Forfatter Erica Falck har sansen for mørke hemmeligheter, og blander seg stadig inn i politiektemannen Patriks etterforskninger.

Patrik Hedström mottar en melding om en dødsulykke, og på vei ut av politistasjonen møter han en skremmende vakker kvinne i resepsjonen. Det er Hanna Kruse, en nyansatt kollega, og etterforskeren tar henne med til åstedet. Der finner de innehaveren av en liten forretning i byen som har kjørt seg i hjel. Det stinker sprit i den havarerte bilen, og saken virker opplagt. Patrik kjenner imidlertid den døde, og vet at hun aldri rørte alkohol.

"Med Ulykkesfuglen har Camilla Läckberg skrevet sin beste kriminalroman så langt."
Berit Kobro, VG

En duft av den store verden
Tiden går, og politistasjonens stab får hendene fulle på annet hold: deltakerne i dokusåpen Fucking Tanum ankommer bygda sammen med fjernsynsteamet som lager realityserien, samt mengder med rusmidler. Her skal seks egosentriske ungdommer settes på prøve. Innspillingen av serien og valget av innspillingssted har skapt lokalpolitisk strid, men rådmannen er overbevist om at dette er god reklame for Tanumshede som turiststed. Helt til det skjer enda et drap...

Vis all tekst

ISBN: 9788252577778

(Veil. pris 342,- ) Vår pris: 49,-