Bokkilden

Det dyrebare

roman

av Linn Ullmann

Det dyrebare - Linn Ullmann

(Veil. pris 379,- ) Vår pris: 330,-
Levering: Sendes innen 1 virkedag

Den vakre ungjenta Mille blir funnet død to år etter at hun forsvant. Gradvis avdekkes et mysterium og en historie om kjærlighet og grådighet, om hemmelige liv og smertefulle forbindelser.

Jon Dreyers liv er i ferd med å rakne. Det store litterære prosjektet hans skulle ha vært fullført for flere år siden. Han kjemper med skrivesperre og er stadig utro. Alt begynte, tenker han, da nitten år gamle Mille forsvant uten et spor for så å bli funnet død to år senere.

En solid, og også vakker, tilføyelse til et særpreget forfatterskap.Maya Troberg Djuve, DagbladetJons kone, Siri Dreyer-Brodal, er en dreven kokk og restaurantinnehaver som har sine egne stridigheter å overkomme. Ikke bare er hun gift med en troløs mann, men hvordan skal hun forholde seg til den elegante og uforsonlige moren, Jenny Brodal, som bestemmer seg for å begynne å drikke igjen etter å ha vært tørrlagt i tjue år, akkurat i tide til sin lenge planlagte 75-årsfeiring? Og verken Jon eller Siri aner hvordan de skal håndtere den uforutsigbare og utagerende datteren Alma.

Vis all tekst

ISBN: 9788249505395

KJØP
(Veil. pris 379,- ) Vår pris: 330,-

Nøkkelord