Bokkilden

Ildmannen

av Torkil Damhaug

Ildmannen - Torkil Damhaug

(Veil. pris 379,- ) Vår pris: 330,-
Levering: Sendes innen 3 virkedager

Først brenner stallen, deretter barnehagen. Alle brannstedene er knyttet til pyromanens bitre oppvekst. Men hvem er han?

"Det skal være en usedvanlig skarp avslutning pa bokhøsten om ikke Ildmannen ender opp som årets beste norske kriminalroman."
Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

"Ildmannen blir en het kandidat når årets beste krim skal kåres."
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Torkil Damhaug er utvilsomt bedre skikket til å beskrive syke sinn og skadde sjeler enn de aller fleste. Med Ildmannen tar psykiateren tak i temaer som fremmedfrykt og pyromani, og han gjør det på en måte som lar leserne sitte igjen og holde pusten.

Flammer i grålysningen
En tidlig morgen våkner beboerne på Stornes gård til marerittet. Stallen står i flammer, og nærmere tretti hester brenner inne. I ukene som følger brenner det først i barnehagen - heldigvis om natta - og seinere går også menneskeliv tapt under flere voldsomme branner i nærheten. Alle stedene som rammes er knyttet til brannstifterens bitre oppvekst. En liten gutt blir til som følge av en ytterst uheldig allianse, og får alle livets odds vendt mot seg. Moren avviser ham totalt, og faren forsvinner ut av livet hans nesten før det har begynt. Det kan gå riktig, riktig ille under slike omstendigheter.

Vis all tekst

ISBN: 9788202364731

KJØP
(Veil. pris 379,- ) Vår pris: 330,-

Nøkkelord