Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Harry Potter og de vises stein - J.K. Rowling - Innbundet (9788273848031)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Ex Libris forl.
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
280
Format:
22 x 14 cm
ISBN:
9788273848031
Utgave:
1. utg.
Emne:
Genre:
Alder:
Barn 6-9Barn 9-12
Hør utdrag : Utdraget er hentet fra lydbokutgaven

Harry Potter og de vises stein

av ;

Torstein Bugge Høverstad

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Veil.pris: 299,-
Foreldrene til Harry Potter døde da han var baby, noe som fører til at Harry vokser opp hos tanta og onkelen sin som er de kjipeste reserveforeldrene du kan tenke deg! Mens deres egen jevngamle sønn får alt han peker på og er rimelig velfødd, må Harry sove i bøttekottet under trappa, arve gamle klær og lage frokost til den bortskjemte fetteren sin. Harry får ikke vite hvem foreldrene hans var, og at han sannsynligvis har arvet de samme magiske evnene som de hadde.

Brev fra Galtvort
En dag kommer det et brev til Harry. Onkelen blir rasende og river det i småbiter før Harry får sjansen til å se hva som står i det, men for hver dag blir onkelens kamp mot brevene tøffere. Det kommer stadig flere av dem. De tyter inn gjennom dører, vinduer, lufteventiler og alle mulige og umulige åpninger i huset. Til slutt er det ikke til å unngå at et av brevene endelig havner i Harrys hender. Det viser seg at det kommer fra Galtvort - en høyere skole for hekseri og trolldom.

Innføring i magi
Til Harrys store forundring later alle på skolen til å vite hvem han er. Galtvort er en forunderlig skole, hvor brev blir sendt med ugler, dagbøker gir meldinger tilbake når man skriver i dem og «Forvandling» og «Forsvar mot mørke kunster» står oppført på timeplanen. For Harry er alt nytt og til dels vanskelig å fatte, men han skjønner i alle fall raskt at ikke alle er til å stole på.
Harry Potter tror han er en helt vanlig 11 år gammel gutt til han blir reddet av ei ugle, tatt med til skolen for hekser og trollmenn og vinner en duell som kunne fått en dødelig utgang. Harry Potter er nemlig en trollmann! Dette er den første boken om Harry Potter.
Kampanje!
Flere av J.K. Rowling:
Harry Potter og dødstalismanene - J.K. Rowling
J.K. Rowling
Harry Potter og dødstalism..
Vår pris: 347,-
Spar: 52,-
Harry Potter og Føniksordenen - J.K. Rowling
J.K. Rowling
Harry Potter og Føniksorde..
Vår pris: 347,-
Spar: 52,-
Harry Potter og ildbegeret - J.K. Rowling
J.K. Rowling
Harry Potter og ildbegeret
Vår pris: 347,-
Spar: 52,-