Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Fransk-norsk, norsk-fransk ordbok - Herbert Svenkerud - Paperback (9788202189228)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Cappelen
Innb:
Paperback
Språk:
Norsk Bokmål Flerspråklig Fransk
Sider:
975
ISBN:
9788202189228
Utgave:
2. utg.

Fransk-norsk, norsk-fransk ordbok

av ;

Eva Haugum

;

Solveig Landron

Paperback Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 257,-
Spar: 38,-
Veil.pris: 295,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
Fransk ordbok dekker det sentrale ordforrådet i moderne fransk og norsk dagligspråk. Ordboken er spesielt utviklet for elever i videregående skole, men passer også godt for studenter og alle som bruker fransk privat eller på jobben. Den eneste franske ordboken der alle franske verb har referanse til riktig bøyningsmønster i midtdelen. Boken har detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning. Ordboken er lett og rask å slå opp i med tydelig markerte oppslagsord. Over 45 000 oppslagsord Tusenvis av eksempler fra moderne fransk og norsk Lydskrift etter internasjonal standard (IPA) Ulike betydninger av ord er nummerert i ordartiklene Ordtak og faste uttrykk i ordartiklene Detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning Alle franske verb er angitt med bøyning Omfattende oversikt over franske verb i midtdelen Illustrerte temaordlister Oversiktlig minigrammatikk Faktasider og kart over Frankrike Liste over telefonuttrykk, ordtak og idiomer, tall, klokken, datoer og annet Tillatt å bruke på eksamen Ordboken er i et hendig og behagelig format med slitesterkt fleksibind. Finnes også i digital utgave, se www.ifinger.no. Gratis nettressurs med interaktive oppgaver og øvelser som gjør at elevene får mer ut av ordboken, se www.ordbok.cappelendamm.no.
Inneholder mer enn 50.000 oppslagsord, tusenvis av idiomer, uttrykk og setningseksempler fra fransk og norsk dagligtale, lydskrift, opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning, minigrammatikk m.m. Tillatt brukt ved eksamen.

Fransk-norsk, norsk-fransk ordbok

Fransk-norsk/norsk-fransk ordbok er en moderne ordbok mellom fransk og norsk. Den er spesielt tilpasset elever i den videregående skolen, men passer like godt for alle som bruker fransk privat eller på jobben. * Tillatt brukt ved eksamen i ungdomsskolen og den videregående skolen * Over 50 000 oppslagsord, tusenvis av idiomer, uttrykk og setningseksempler fra fransk og norsk dagligtale * Lydskrift for alle franske oppslagsord * Detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning * Alle franske verb angitt med bøyning * Oversiktlig minigrammatikk med alle de viktigste grammatiske reglene i fransk * Eksempler på oppsetting av franske brev og CV * Faktaopplysninger og kart over Frankrike, liste over telefonuttrykk, ordtak og idiomer, tall, klokken, datoer og en mengde annet * Utvalgte illustrasjoner i den norsk-franske delen Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Tysk ordbok - Herbert Svenkerud
Herbert Svenkerud
Tysk ordbok
Vår pris: 257,-
Spar: 38,-
Mini visuell ordbok - Jean-Claude Corbeil
Jean-Claude Corbeil
Mini visuell ordbok
Vår pris: 179,-
Spar: 27,-
Fransk skoleordbok - Vibecke Haslerud
Vibecke Haslerud
Fransk skoleordbo..
Vår pris: 172,-
Spar: 26,-