Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Fransk-norsk, norsk-fransk ordbok - Herbert Svenkerud - Paperback (9788202189228)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Cappelen
Innb:
Paperback
Språk:
Norsk Bokmål Flerspråklig Fransk
Sider:
975
ISBN:
9788202189228
Utgave:
2. utg.

Fransk-norsk, norsk-fransk ordbok

av ;

Eva Haugum

;

Solveig Landron

Paperback Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 257,-
Spar: 38,-
Veil.pris: 295,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
Boken har detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning. Ordboken er lett og rask å slå opp i med tydelig markerte oppslagsord. * Over 45 000 oppslagsord * Tusenvis av eksempler fra moderne fransk og norsk * Lydskrift etter internasjonal standard (IPA) * Ulike betydninger av ord er nummerert i ordartiklene * Ordtak og faste uttrykk i ordartiklene * Detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning * Alle franske verb er angitt med bøyning * Omfattende oversikt over franske verb i midtdelen * Illustrerte temaordlister * Oversiktlig minigrammatikk * Faktasider og kart over Frankrike * Liste over telefonuttrykk, ordtak og idiomer, tall, klokken, datoer og annet * Tillatt å bruke på eksamen Ordboken er i et hendig og behagelig format med slitesterkt fleksibind. Finnes også i digital utgave, se . Gratis nettressurs med interaktive oppgaver og øvelser som gjør at elevene får mer ut av ordboken, se .
Inneholder mer enn 50.000 oppslagsord, tusenvis av idiomer, uttrykk og setningseksempler fra fransk og norsk dagligtale, lydskrift, opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning, minigrammatikk m.m. Tillatt brukt ved eksamen.

Fransk-norsk, norsk-fransk ordbok

Fransk-norsk/norsk-fransk ordbok er en moderne ordbok mellom fransk og norsk. Den er spesielt tilpasset elever i den videregående skolen, men passer like godt for alle som bruker fransk privat eller på jobben. * Tillatt brukt ved eksamen i ungdomsskolen og den videregående skolen * Over 50 000 oppslagsord, tusenvis av idiomer, uttrykk og setningseksempler fra fransk og norsk dagligtale * Lydskrift for alle franske oppslagsord * Detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning * Alle franske verb angitt med bøyning * Oversiktlig minigrammatikk med alle de viktigste grammatiske reglene i fransk * Eksempler på oppsetting av franske brev og CV * Faktaopplysninger og kart over Frankrike, liste over telefonuttrykk, ordtak og idiomer, tall, klokken, datoer og en mengde annet * Utvalgte illustrasjoner i den norsk-franske delen Levert av © DnBB AS
Kampanje!

Billigst på pensum i pristest!

Bokkilden har PRISLØFTEFransk-norsk, norsk-fransk ordbok.
Du vil kanskje også like:
Fransk illustrert lommeparlør - Angela Wilkes
49,-
Angela Wilkes
Fransk illustrert lommeparlø..
Vår pris: 49,-
Spar: 80,-
Mini visuell ordbok - Jean-Claude Corbeil
Jean-Claude Corbeil
Mini visuell ordbok
Vår pris: 179,-
Spar: 27,-
Tysk ordbok - Herbert Svenkerud
Herbert Svenkerud
Tysk ordbok
Vår pris: 257,-
Spar: 38,-