Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Makt og byråkrati - Max Weber - Paperback (9788205271012)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Gyldendal
Innb:
Paperback
Språk:
Bokmål Norsk
Sider:
223
Format:
20 x 13 cm
ISBN:
9788205271012
Utgave:
3. utg.
Serie:

Makt og byråkrati

essays om politikk og klasse, samfunnsforskning og verdier

av ;

Egil Fivelsdal

(Redaktør)
Paperback Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Legg i handlekurv
Vår pris: 318,-
Ifølge Weber er det sosiologiens oppgave ikke bare å finne regulariteter i menneskelige handlinger, slik de opptrer i forskjellige samfunn og kulturer, men også å forstå det meningsinnhold og de verdier som ligger til grunn for dem. Makt og byråkrati er et utvalg sentrale tekster fra Max Webers (1864.1920) forskning innen politikk, lagdeling og byråkrati. Essayene representerer viktige milepæler i sosiologiens utvikling, og utgjør deler av et gigantisk livsverk som man ikke kommer utenom hvis man vil forstå samfunnets og sosiologiens forutsetninger.
Den tyske sosiolog Max Weber (1864-1920) er byråkratiteoriens far. Utvalget av tekster i denne boken er konsentrert om sentrale områder som henger nøye sammen i Webers forskning; politikk, lagdeling og byråkrati. Hans teorier har hatt og har enorm betydning for sosiologien.

Makt og byråkrati

Ifølge Weber er det sosiologiens oppgave ikke bare å finne regulariteter i menneskelige handlinger, slik de opptrer i forskjellige samfunn og kulturer, men også å forstå det meningsinnhold og de verdier som ligger til grunn for dem. Makt og byråkrati er et utvalg sentrale tekster fra Max Webers (1864-1920) forskning innen politikk, lagdeling og byråkrati. Essayene representerer viktige milepæler i sosiologiens utvikling, og utgjør deler av et gigantisk livsverk som man ikke kommer utenom hvis man vil forstå samfunnets og sosiologiens forutsetninger. Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Den protestantiske etikk og kapitalismens ånd - Max Weber
Max Weber
Den protestant..
Vår pris: 173,-
Spar: 26,-
Wirtschaftsgeschichte - Max Weber
Max Weber
Wirtschaft..
Vår pris: 459,-
Economy and Society - Max Weber
Max Weber
Economy and Society
Vår pris: 720,-