Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden ABC boka mi - Kari Grossmann - Innbundet (9788247806005)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Gyldendal Tiden
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
upag
Format:
28 x 21 cm
ISBN:
9788247806005
Utgave:
1. utg.
Alder:
Barn 6-9

ABC boka mi

av ;

Kari Grossmann

(Illustratør)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Legg i handlekurv
Vår pris: 217,-
Spar: 32,-
Veil.pris: 249,-
Et funn for vitebegjærlige førskolebarn! Mange barn ønsker intenst å lære å lese, lenge før de begynner på skolen. Her er boka for dem. Kari Grossmanns ABC boka mi, er en lek-og-lær-bok som stimulerer barnet til å gå på jakt i bilder, kjenne igjen bokstaver og lete etter ord. Hver bokstav har sitt store bilde. Her er et lite nonsensrim som er knyttet til handlingen, en spalte med ord å lete etter i bildet og ord å kjenne igjen. All tekst er satt med store bokstaver, det viser seg at det er lettest å kjenne igjen for de minste barna.
Hver bokstav har et stort bilde der du kan finne ord som begynner på akkurat den bokstaven. Hvert bilde har også et lite rim som er knyttet til handlinga i bildet.

ABC boka mi

Et funn for vitebegjærlige førskolebarn! Mange barn ønsker intenst å lære å lese, lenge før de begynner på skolen. Her er boka for dem. Kari Grossmanns ABC boka mi, er en lek-og-lær-bok som stimulerer barnet til å gå på jakt i bilder, kjenne igjen bokstaver og lete etter ord. Hver bokstav har sitt store bilde. Her er et lite nonsensrim som er knyttet til handlingen, en spalte med ord å lete etter i bildet og ord å kjenne igjen. All tekst er satt med store bokstaver, det viser seg at det er lettest å kjenne igjen for de minste barna. Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Lillesøster x 5 - Kari Grossmann
Kari Grossmann
Lillesøste..
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-
Den store Lillesøsterboka - Kari Grossmann
Kari Grossmann
Den store Lillesøste..
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Se og si - Kari Grossmann
Kari Grossmann
Se og si
Vår pris: 217,-
Spar: 32,-