Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Den store Alf Prøysen boka - Alf Prøysen - Innbundet (9788247806821)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Gyldendal Tiden
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
328
Format:
25 x 20 cm
ISBN:
9788247806821
Utgave:
1. utg.
Genre:
Alder:
Barn 6-9

Den store Alf Prøysen boka

av
Innbundet Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 399,-
Bli med inn i Alf Prøysens verden! En bok som gir hele familien en opplevelsesrik reise inn i Alf Prøysens univers. Her møter du Teskjekjerringa, den kjekke Geitekillingen som har lært seg å telle til ti, Snekker Andersen og julenissen, Halvmeter'n og mange, mange flere av alle de artige skikkelsene som Alf Prøysen har skapt. Dessuten er en god del av de aller mest kjente og kjære visene med i boka. Boka er rikt illustrert i farger og sort/hvitt, og de aller fleste av kunstnerne som gjennom årene har tolket Prøysens tekster, er representert. En stor og rik gavebok for hele familien.
Boka inneholder både historier om bl.a. Teskjekjerringa, Geitekillingen som kunne telle til ti og Snekker Andersen og viser som Nøtteliten går på skolen, Helene Harefrøken og Hompetitten.

Den store Alf Prøysen boka

Bli med inn i Alf Prøysens verden! En bok som gir hele familien en opplevelsesrik reise inn i Alf Prøysens univers. Her møter du Teskjekjerringa, den kjekke Geitekillingen som har lært seg å telle til ti, Snekker Andersen og julenissen, Halvmeter'n og mange, mange flere av alle de artige skikkelsene som Alf Prøysen har skapt. Dessuten er en god del av de aller mest kjente og kjære visene med i boka. Boka er rikt illustrert i farger og sort/hvitt, og de aller fleste av kunstnerne som gjennom årene har tolket Prøysens tekster, er representert. En stor og rik gavebok for hele familien. Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Flere av Alf Prøysen:
Lørdagsstubber - Alf Prøysen
62,-
Alf Prøysen
Lørdagsstu..
Vår pris: 437,-
Spar: 62,-
Viser for barn - Alf Prøysen
Alf Prøysen
Viser for barn
Vår pris: 347,-
Spar: 52,-
Snekker Andersen og julenissen - Alf Prøysen
Alf Prøysen
Snekker Andersen og julenissen
Vår pris: 173,-
Spar: 26,-