Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Åndebrettet - Tom Egeland - Paperback (9788203189258)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Aschehoug
Innb:
Paperback
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
549
Format:
18 x 11 cm
ISBN:
9788203189258
Utgave:
1. utg.
Sted:
Genre:

Åndebrettet

av
Paperback Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 149,-
I 25 år har et uoppklart dobbeltdrap naget det avsidesliggende bydesamfunnet Juvdal i Telemark. Bevæpnet med pågangsmot, journalistisk teft og den synske Victoria Underhaug kommer den unge, modige TV-journalisten Kristin Bye og den pensjonerte journalistnestoren Gunnar Borg til bygda for å løse saken før den foreldes. Et nytt mord bidrar til at den skyldige avsløres - og Borg og Bye drives over i en spenningsmettet morderjakt. I likhet med Egelands tidligere kriminalromaner - blant andre Trollspeilet og Sirkelens ende - viser også denne boken forfatterens evne til å skape miljø og troverdige aktører i en sitrende spennende fortelling som forener psykologi og realisme.
De to journalistene Kristin Bye og Gunnar Borg reiser til Juvdal, en liten bygd i Telemark, for å lage reportasje om en 25 år gammel uoppklart drapssak. Et eldgammelt åndebrett spiller en rolle i saken, som har tilsynelatende overnaturlige trekk ved seg. Journalistene har tatt med seg den synske Victoria Underland. Politiet har ingen tro på parapsykologiske teorier, men Victoria mener en natt å ha fått kontakt med ånden etter en av de avdøde. Dette er den andre boka om Kristin Bye.

Åndebrettet

I 25 år har et uoppklart dobbeltdrap naget det avsidesliggende bydesamfunnet Juvdal i Telemark. Bevæpnet med pågangsmot, journalistisk teft og den synske Victoria Underhaug kommer den unge, modige TV-journalisten Kristin Bye og den pensjonerte journalistnestoren Gunnar Borg til bygda for å løse saken før den foreldes. Et nytt mord bidrar til at den skyldige avsløres - og Borg og Bye drives over i en spenningsmettet morderjakt. I likhet med Egelands tidligere kriminalromaner - blant andre Trollspeilet og Sirkelens ende - viser også denne boken forfatterens evne til å skape miljø og troverdige aktører i en sitrende spennende fortelling som forener psykologi og realisme. Levert av © FS Informasjonstjenester
Kampanje!
Flere av Tom Egeland:
Den 13. disippel - Tom Egeland
50,-
Tom Egeland
Den 13. disippel
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-
Katakombens hemmelighet - Tom Egeland
Tom Egeland
Katakomben..
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Skatten fra Miklagard - Tom Egeland
37,-
Tom Egeland
Skatten fra Miklagard
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-