Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Vesle Virgil - Ole Lund Kirkegaard - Innbundet (9788205327740)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Gyldendal
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
102
Format:
24 x 17 cm
ISBN:
9788205327740
Utgave:
5. utg.
Genre:
Alder:
Barn 6-9
Hør utdrag : Utdraget er hentet fra lydbokutgaven

Vesle Virgil

av ;

Ole Lund Kirkegaard

(Illustratør) ;

Oddmund Ljone

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 199,-
Bli kjent med Vesle Virgil . en fantasifull fyr som drikker brus til frokost og som aldri, aldri vasker seg Ole Lund Kirkegaards univers er fylt av oppfinnsomme, lekende og umulige unger. I denne boken møter du Vesle Virgil som bor i bakerens hønsehus sammen med en hane som bare har ett bein. Vesle Virgil og kameratene hans gjør mye rart og fantaserer en del om mutters-alene-storker og drager som spiser prinsesser og ild. De møter også Kong Gulrot som fikk en gull-tullinupp av kongen for å springe baklengs i snøstorm. Ole Lund Kirkegaard er en morsom og underfundig forfatter, voksne lesere kan kose seg med sitater som dette: «Hesten mistet en liten hest ut av seg, og så var den født».
Vesle Virgil bor i et hønsehus sammen med en enbeint hane. Han drikker brus til frokost og vasker seg aldri. Sammen med de to kameratene sine, Oskar og Carl Emil, opplever han mange eventyr.

Vesle Virgil

Bli kjent med Vesle Virgil - en fantasifull fyr som drikker brus til frokost og som aldri, aldri vasker seg Ole Lund Kirkegaards univers er fylt av oppfinnsomme, lekende og umulige unger. I denne boken møter du Vesle Virgil som bor i bakerens hønsehus sammen med en hane som bare har ett bein. Vesle Virgil og kameratene hans gjør mye rart og fantaserer en del om mutters-alene-storker og drager som spiser prinsesser og ild. De møter også Kong Gulrot som fikk en gull-tullinupp av kongen for å springe baklengs i snøstorm. Ole Lund Kirkegaard er en morsom og underfundig forfatter, voksne lesere kan kose seg med sitater som dette: «Hesten mistet en liten hest ut av seg, og så var den født». Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Flere av Ole Lund Kirkegaard:
Gummi-Tarzan - Ole Lund Kirkegaard
Ole Lund Kirkegaard
Gummi-Tarz..
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-
Per og vesle Mads - Ole Lund Kirkegaard
Ole Lund Kirkegaard
Per og vesle Mads
Vår pris: 99,-
Otto er et neshorn - Ole Lund Kirkegaard
Ole Lund Kirkegaard
Otto er et neshorn
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-