Innredning og oppussing med enkle grep

; Jenny Zarins (Illustratør) ; Kate Storer (Illustratør) m.fl.

Denne boken handler ikke om å ha et superstylet utstillingslokale, men om harmoni og at du gjør det beste ut av det du har. Innredning og oppussing med enkle grep er et must for deg som ønsker et moderne og praktisk hjem uten å blakke deg fullstendig. Les mer

Vår pris: 359,-
(Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Denne boken handler ikke om å ha et superstylet utstillingslokale, men om harmoni og at du gjør det beste ut av det du har. Innredning og oppussing med enkle grep er et must for deg som ønsker et moderne og praktisk hjem uten å blakke deg fullstendig. Bokens forfatteren kombinerer en enkel stil med praktiske, men stilige løsninger. Å gi hjemmet et ansiktsløft kan gjøres både billig og morsomt, og Cumberbatch øser i denne boken av sin erfaring og kunnskap. Blant hennes beste tips er:

å ta utgangspunkt i de solide tingene du allerede har og som du er glad i
å sprite opp innredningen med originalt og rimelig interiør
å velge ny farge på veggene
å rydde vekk forstyrrende elementer
Boken er delt opp i tre deler:

Vi strør noen perler; den viktige planleggingen
Oppussingshemmeligheter; forfatterens hovedgrep presenteres
20 praktiske prosjekter; enkelt tilbehør du kan lage selv
Denne boken handler om å være ressursbevisst og få mest mulig ut av det man har. Ikke kast gamle malingsrester, de kan brukes til å pusse opp et loppemarkedbord. Og ikke kvitt deg med gamle klær, hvis de har et fint mønster kan de klippes opp og brukes til applikasjoner eller sys om til en pute eller en enkel veske.
Stylistguru Jane Cumberbatch er en pioner innenfor enkel og naturlig innredning. Hennes unike stil har blitt brukt i utvikling av produkter av flere store møbelprodusenter som blant annet Habitat, Marks & Spencer og Laura Asley. Cumberbatch har også jobbet som journalist og designer i interiørmagasiner.

Fakta