Kjærlighetens tre porter

vendepunkter i nye og gamle forhold

Sissel Gran . psykolog, forfatter av Kjærlighet i hastighetens tid og kjent blant annet fra sin tidligere spalte i Aftenposten Søndag . gir oss en klok og positiv veiledning for veien fra forelskelse til kjærlighet. Les mer

Vår pris: 389,-
(Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Sissel Gran . psykolog, forfatter av Kjærlighet i hastighetens tid og kjent blant annet fra sin tidligere spalte i Aftenposten Søndag . gir oss en klok og positiv veiledning for veien fra forelskelse til kjærlighet. Alle kjærlighetshistorier er fulle av små og store vendepunkter. Noen er alvorligere enn andre. Alle forhold må imidlertid gjennom tre vendepunkter . eller porter . dersom det skal bli en historie om kjærlighet. Den første porten er når man forelsker seg. Hvis forelskelsen tåler de konfliktene som etter hvert kan dukke opp, går man gjennom annen port, og et kjærlighetspar vokser fram. Den tredje porten kan komme etter kort tid eller etter flere år. Dette er den virkelig store kjærlighetsprøven, og det krever at vi nærmer oss den vi elsker uten våpen og evner å legge maktkampen bak oss.

Fakta

Les mer om Sissel Gran

Sissel Gran (f.1951) er psykologspesialist og arbeider i dag som parterapeut og veilder i parterapi, foredragsholder og skribent. Gran har skrevet bøkene Kjærlighet i hastighetens tid (2005), Kjærlighetens tre porter. Vendepunkter i nye og gamle forhold (2007), Hekta - på et håp om kjærlighet - i samarbeid med Nora Skaug (2010) og Det er slutt (2016).