Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Matsprell i naturens verden - Inger-Lise Østmoe - Innbundet (9788281782044)
Matsprell i naturens verden - Inger-Lise Østmoe Kari Bay Haugen Anne Siri Brandrud Jahn Throndsen Inger-Lise Østmoe Innbundet
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
NRK
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
146
ISBN:
9788281782044
Utgave:
1. utg.

Matsprell i naturens verden

av ;

Kari Bay Haugen

;

Anne Siri Brandrud

m.fl.
Innbundet Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 299,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
Dette er en sprelsk kokebok for alle matglade turgåere. Med utgangspunkt i de populære radioprogrammene til NRK P1 - Naturens Verden - har naturkokken og soppeksperten Inger-Lise Østmoe laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp i våre nærområder, men med vekt på ukjente og overraskende smakskombinasjoner. Bjørkesorbet, kantarelldram, blomstersalat eller granskuddsirup, bare for å nevne noen. Temaene i boka dekker alle årstidene fra tidlig vår til sen høst med verdifulle tips om sylting, tørking og frysing for vintersesongen. Programlederen Kari Bay Haugen og matkultur-eksperten Anne Siri Brandrud bidrar selvsagt i boka med gode historier og egne oppskrifter.
Dette er en kokebok som tar utgangspunkt i radioprogrammet Naturens verden på NRK P1. Forfatterne har laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp som ingredienser. Det er lagt vekt på turglede, opplevelse av naturens mangfold og overraskende smakskombinasjoner. Temaene i boken dekker alle årstidene fra tidlig vår til sen høst med tips om sylting, tørking og frysing for vintersesongen. Har litteraturliste og mat- og drikkeregister.

Matsprell i naturens verden

Dette er en sprelsk kokebok for alle matglade turgåere. Med utgangspunkt i de populære radioprogrammene til NRK P1 - Naturens Verden - har naturkokken og soppeksperten Inger-Lise Østmoe laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp i våre nærområder, men med vekt på ukjente og overraskende smakskombinasjoner. Bjørkesorbet, kantarelldram, blomstersalat eller granskuddsirup, bare for å nevne noen. Temaene i boka dekker alle årstidene fra tidlig vår til sen høst med verdifulle tips om sylting, tørking og frysing for vintersesongen. Programlederen Kari Bay Haugen og matkultur-eksperten Anne Siri Brandrud bidrar selvsagt i boka med gode historier og egne oppskrifter. Levert av © FS Informasjonstjenester
Kampanje!
Ukens tilbud!
Flink pike - Gillian Flynn Innbundet
Gillian Flynn
Flink pike
Vår pris: 314,-
Spar: 45,-
Ut og stjæle hester - Per Petterson Innbundet
Per Petterson
Ut og stjæle hester
Vår pris: 49,-
Spar: 400,-
Trines mat - Trine Sandberg Innbundet
Trine Sandberg
Trines mat
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-