Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Få ting gjort - David Allen - Paperback (9788280871206)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Bazar
Innb:
Paperback
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
302
Format:
21 x 14 cm
ISBN:
9788280871206
Utgave:
1. utg.

Få ting gjort

kunsten å være produktiv uten å stresse

av ;

Dag Biseth

(Oversetter)
Paperback Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 304,-
Spar: 45,-
Veil.pris: 349,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
"Få ting gjort" er solgt til mer enn tjue land, og en hel GTD-bevegelse er oppstått i kjølvannet av boken. Arbeistakere verden over har senket skuldrene etter å ha satt seg inn i de enkle Få ting gjort-prinsippene.

David Allen er blitt omtalt som en av verdens mest innflytelsesrike tenkere innenfor området produktivitet, og han har vært en toneangivende konsulent og fødselshjelper for organisasjoner som New York Life, Verdensbanken og Ford Foundation. I tillegg arrangerer han workshops for ledere og organisasjoner rundt om i USA. Han er administrerende direktør i The David Allen Company og har over tjue års erfaring som ledelseskonsulent og ledercoach. David Allen bor i Ojai i California.

Forfatteren har utviklet metoder og verktøy for å oppnå personlig organisering og produktivitet, uten å stresse - både i arbeids- og i privatlivet. Første del av boken gir en kortfattet oversikt over hva systemet går ut på, og forfatteren presenterer de grunnleggende metodene. I bokens andre del beskrives hvordan metodene kan omsettes i praksis, og i tredje og siste del får leseren vite hva man kan forvente seg av resultater ved å ta i bruk disse metodene.
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Å bli hersa med - Kjell Underlid
Kjell Underlid
Å bli hersa med
Vår pris: 347,-
Spar: 52,-
Health Effects of the New Labour Market - Kerstin Isaksson
Kerstin Isaksson
Health Effects of the New Labour Market
Vår pris: 2200,-