Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Tapas 3 - Camila Alves - Innbundet (9788204130563)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Damm
Innb:
Innbundet
Språk:
Bokmål Norsk
Sider:
179
Format:
23 x 20 cm
ISBN:
9788204130563
Utgave:
1. utg.

Tapas 3

elevbok

av ;

Lena Aronsson

;

Teresa Eriksson

m.fl.
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 422,-
Elevbok * * * Elevbøkene har * tydelige læringsmål * et stort antall tekster og øvelser å velge blant * gloser med forklaringer direkte knyttet til tekstene * minigrammatikk * ordlister norsk-spansk og spansk-norsk Autentiske språkeksempler Elevene møter ungdom fra Spania og fra de spansktalende landene i Sør- og Mellom-Amerika i dagligdags småprat. I stedet for å lese konstruerte læreboktekster, får elevene et verktøy de kan bruke i direkte dialog med spansktalende mennesker.
Læreboka lærer elevene enkle setninger og uttrykk på spansk, den inneholder øvelser hvor de får øve seg i å bruke dem i samtaler, har minigrammatikk og ordlister.

Tapas 3

Elevbok * * * Elevbøkene har * tydelige læringsmål * et stort antall tekster og øvelser å velge blant * gloser med forklaringer direkte knyttet til tekstene * minigrammatikk * ordlister norsk-spansk og spansk-norsk Autentiske språkeksempler Elevene møter ungdom fra Spania og fra de spansktalende landene i Sør- og Mellom-Amerika i dagligdags småprat. I stedet for å lese konstruerte læreboktekster, får elevene et verktøy de kan bruke i direkte dialog med spansktalende mennesker. Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Flere av Camila Alves:
Tapas 2 - Camila Alves
Camila Alves
Tapas 2
Vår pris: 496,-
Spar: 71,-
Tapas 1 - Camila Alves
Camila Alves
Tapas 1
Vår pris: 551,-