Fint å ha far

; Marvin Halleraker (Illustratør)

Visste du at det berre er menneskebarn og nokre få dyr som har ein far som passar på dei? Løveungane og isbjørnungane har ein far som gjerne et dei opp, om ikkje mora passar på. Hestefølla er hos mor. Men reven og ulven passar på ungane sine, mange fuglar og ein del fiskar gjer det same. Les mer

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-
Veil. pris: 249,- (Innbundet)

Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Visste du at det berre er menneskebarn og nokre få dyr som har ein far som passar på dei? Løveungane og isbjørnungane har ein far som gjerne et dei opp, om ikkje mora passar på. Hestefølla er hos mor. Men reven og ulven passar på ungane sine, mange fuglar og ein del fiskar gjer det same. Så du ER heldig, som har ein far som bryr seg om deg. I denne boka kan du lese om korleis ulike dyreungar får omsorg av far.

Fakta

Les mer om Marvin Halleraker

Marvin Halleraker (f. 1962), norsk billedkunstner, avistegner og illustratør. Halleraker er utdannet ved Bergen Kunsthøgskole (BKHS). Han har siden 1990 levert kommentartegninger, karikaturportretter m.m. til Bergens Tidende. Halleraker har illustrert flere barnebøker, for bl.a. Frode Grytten og Erna Ousland. I 2007 ble han nominert til Brageprisen for sin egen billedbok, Høyt over husene.
Priser:
Kirke- og Kulturdepartementets Illustrasjonspris 2005 for Skarpe tenner.