Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Ordnett norsk riksmålsordbok pluss - Online
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Kunnskapsforl.
Språk:
Norsk
ISBN:
9788257319427
Utgave:
1. utg.
Emne:

Ordnett norsk riksmålsordbok pluss

digital ordbok

Leveringstid: Abonnement - tilgjengelig på Internett etter kjøp
Legg i handlekurv
Vår pris: 449,-
Ordnett PLUSS gir deg alltid tilgang til ordbøkene dine direkte fra PCen, enten du er koblet til Internett eller jobber offline.

Norsk riksmålsordbok er en flerbinds ordbokklassiker som gir deg oversikten over det norske ord-forrådet, med ordenes bøyning og betydning, avledninger, bruksområder og kilder.

Norsk Riksmålsordbok er selve skattkisten blant norske ordbøker. Her finner du eksempler hentet fra vår nasjonale litteratur fra Wergeland og frem til 1990-årene. Verket teller hele 200 000 oppslagsord! Det er et leksikon i det norske språk, og utgangspunktet for alle andre norske ordbøker.

Produktet er abonnementsbasert, og priser gjelder for ett års abonnement. Se også betingelsene for bruk av elektroniske produkter fra Kunnskapsforlaget
Storverket Norsk Riksmålsordbok, opprinnelig utgitt i bokform 1937-95, i elektronisk format,er det mest omfattende historiske oppslagsverket om norsk språk, slik det er brukt i litteraturen helt tilbake til begynnelsen av 1800-tallet. Ordboksverket viser ordene i bruk, med autentiske eksempler fra litteratur og presse i tillegg til definisjoner, etymologi og faste uttrykk. 220 000 oppslagsord.
Ordboken inneholder 200.000 oppslagsord over norsk ordforråd. Både ordenes bøyning og betydning, avledninger, bruksområder og kilder er inkludert, samt eksempler hentet fra nasjonallitteraturen fra Wergeland og frem til 1990-tallet. Ordnett Pluss er et program som installeres på din datamaskin.
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Norrøn ordbok - Leiv Heggstad
Leiv Heggstad
Norrøn ordbok
Vår pris: 591,-
Spar: 88,-
Norsk riksmålsordbok. Bd. 1-6 - Harald Noreng
Harald Noreng
Norsk riksmålsor..
Vår pris: 2998,-
Norsk ordbog - Ivar Aasen
Ivar Aasen
Norsk ordbog
Vår pris: 747,-
Spar: 112,-