Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Tidslinjer - Paola de Cuzzani - Innbundet (9788243003521)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Spartacus
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
318
Format:
25 x 24 cm
ISBN:
9788243003521
Utgave:
1. utg.
Sted:

Tidslinjer

ideenes historie fra fra Homer til Aasen

av ;

Gro Rørstadbotten

Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 391,-
Spar: 58,-
Veil.pris: 449,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
Denne boken gir en unik kronologisk oversikt over ideenes historie. Verker fra filosofi, teologi, litteratur, kunst og vitenskap settes parallelt med viktige historiske hendelser på en tidslinje og gir et spennende perspektiv på hva som skjedde samtidig. Visste du for eksempel at Pascal ble født samme år som New York ble grunnlagt? Og hva skjedde på det politiske området samtidig som Descartes utviklet sin metode? Hver bolk innledes med en oversikt over de sentrale hendelsene i perioden vi får en innføring i. Andre del er en omfattende ordliste med utfyllende beskrivelser av sentrale personer og begreper omtalt i kronologien.
Boka gir en oversikt over europeisk historie. Boka åpner for oppdagelsesferder i europeisk litteratur, filosofi, kunst, vitenskap og politikk. Hver tidsperiode innledes med en oversikt over sentrale hendelser. Med bibliografi og ordliste.

Tidslinjer

Denne boken gir en unik kronologisk oversikt over ideenes historie. Verker fra filosofi, teologi, litteratur, kunst og vitenskap settes parallelt med viktige historiske hendelser på en tidslinje og gir et spennende perspektiv på hva som skjedde samtidig. Visste du for eksempel at Pascal ble født samme år som New York ble grunnlagt? Og hva skjedde på det politiske området samtidig som Descartes utviklet sin metode? Hver bolk innledes med en oversikt over de sentrale hendelsene i perioden vi får en innføring i. Andre del er en omfattende ordliste med utfyllende beskrivelser av sentrale personer og begreper omtalt i kronologien. Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Å lese medisinen - Paola de Cuzzani
Paola de Cuzzani
Å lese medisinen
Vår pris: 199,-
Spar: 30,-
Cappelen Damms store verdenshistorie - Adam Hart-Davis
Adam Hart-Davis
Cappelen Damms store verdenshis..
Vår pris: 504,-
Spar: 75,-
Farvel Machiavelli - Helge Ole Bergesen
Helge Ole Bergesen
Farvel Machiavell..
Vår pris: 299,-