Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Slangens gåve - Lene Kaaberbøl - MP3-lydbok
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Lydbokforl.
Språk:
Norsk Bokmål
Spilletid:
11:41
ISBN:
9788242132871
Utgave:
1. utg.
Genre:
Alder:
Barn 9-12Ungdom
Serie:
Format:
MP3
Hør utdrag :

Slangens gåve

av ;

Mari Maurstad

(Oppleser) ;

Ståle Bjørnhaug

(Oppleser) m.fl.
Nedlastbar(MP3) Lydbøker kan lastes ned umiddelbart etter kjøp.
Legg i handlekurv
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-
Veil.pris: 129,-
Dette er tredje bok i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i fleire og fleire land. Når Dina ser den framande for første gong, under Midsommarmarknaden i Høglandet, kjenner ho berre eit lite stikk av uro. Men mor hennar, Skammaren, stivnar til når ho får auge på han. For ho veit at denne mørke mannen vil forfølgje Dina, og at dei alle no er i yttarste fare. Familien må flykte, ei mørk natt full av ugleskrik og merkelege vindar. Men kvar i all verda kan dei gøyme seg for ein svartemeister? Kvar kan dei vere trygge når den som jagar dei har slangens gåve?
Under Midsommarmarknaden i Høglandet ser Dina den framande for første gong. Ho kjenner berre eit lite stikk av uro, men mor hennar stivnar til når ho får auge på han. Ho veit at denne mannen vil forfølgje Dina, og at dei alle no er i yttarste fare. Familien må flykte, men det er ikkje enkelt å gøyme seg for ein svartemeister, særleg når han har slangens gåve.

Slangens gåve

Dette er tredje bok i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i fleire og fleire land. Når Dina ser den framande for første gong, under Midsommarmarknaden i Høglandet, kjenner ho berre eit lite stikk av uro. Men mor hennar, Skammaren, stivnar til når ho får auge på han. For ho veit at denne mørke mannen vil forfølgje Dina, og at dei alle no er i yttarste fare. Familien må flykte, ei mørk natt full av ugleskrik og merkelege vindar. Men kvar i all verda kan dei gøyme seg for ein svartemeister? Kvar kan dei vere trygge når den som jagar dei har slangens gåve? Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Flere av Lene Kaaberbøl:
Det levende kjød - Lene Kaaberbøl
Lene Kaaberbøl
Det levende kjød
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-
Skammarkrigen - Lene Kaaberbøl
Lene Kaaberbøl
Skammarkri..
Vår pris: 149,-
Skammarteiknet - Lene Kaaberbøl
Lene Kaaberbøl
Skammartei..
Vår pris: 149,-