Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Smak av krydder - Andreas Viestad - Innbundet (9788202263881)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Cappelen
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
296
Format:
27 x 21 cm
ISBN:
9788202263881
Utgave:
1. utg.

Smak av krydder

oppskrifter og historier fra Det indiske hav

av ;

Mette Randem

(Illustratør)
Innbundet Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 399,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
Smak av krydder tar deg med på en reise til elleve land langs Det indiske hav. Her beskrives krydderhandelens betydning i historien og for moderne matlaging med 17 reiseskildringer, 90 smaksrike oppskrifter og en oversikt over de viktigste krydderne. Det er en fascinerende reise i andre matkulturer som oppfordrer deg til å bringe verden inn i ditt eget kjøkken. Smak av krydder er et skattkammer av en bok: En reiseskildring, kulturhistorie og kokebok kombinert til en aromatisk curry. Velbekomme! Boken har vunnet kokebøkenes svar på Oscar og er kåret til Best in the World under kategorien Best Foreign Cookery Book i den anerkjente Gourmand World Cookbook Awards .
Dette er en kombinert kokebok og reisebeskrivelse fra elleve land langs Det indiske hav. Den forteller historien om hvordan krydderne har påvirket vår felles historie og undersøker hvordan smakene har forandret seg. Boken inneholder 17 reiseskildringer, 90 oppskrifter og oversikt over de viktigste krydderne. Med register.

Smak av krydder

Smak av krydder tar deg med på en reise til elleve land langs Det indiske hav. Her beskrives krydderhandelens betydning i historien og for moderne matlaging med 17 reiseskildringer, 90 smaksrike oppskrifter og en oversikt over de viktigste krydderne. Det er en fascinerende reise i andre matkulturer som oppfordrer deg til å bringe verden inn i ditt eget kjøkken. Smak av krydder er et skattkammer av en bok: En reiseskildring, kulturhistorie og kokebok kombinert til en aromatisk curry. Velbekomme! Boken har vunnet kokebøkenes svar på Oscar og er kåret til Best in the World under kategorien Best Foreign Cookery Book i den anerkjente Gourmand World Cookbook Awards . Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Eksotisk - Andreas Viestad
Andreas Viestad
Eksotisk
Vår pris: 217,-
Spar: 32,-
Noe godt hver dag - Andreas Viestad
Andreas Viestad
Noe godt hver dag
Vår pris: 347,-
Spar: 52,-
Julemat - Andreas Viestad
Andreas Viestad
Julemat
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-