Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Sex - Brigitte Martel - Paperback (9788299727396)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Conflux
Innb:
Paperback
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
136
Format:
21 x 13 cm
ISBN:
9788299727396
Utgave:
1. utg.
Orig.tittel:
Sexualité, amour et gestalt

Sex

gleder og skuffelser

av ;

Kirsten Mouhleb

(Oversetter)
Paperback Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 278,-
Spar: 42,-
Veil.pris: 320,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
Er jeg normal? Kan jeg elske uten å ha lyst på sex? Henger seksualitet sammen med kjærlighet og aggresjon? Med fokus på relasjon og kontakt, er gestaltterapi et spennende utgangspunkt for å lære om seksualitet. Brigitte Martel åpner dørene til sitt terapirom og skriver om de forbudte områdene ved seksualitet som ofte blir tatt opp i terapi. Dette er en varm og nær bok om følelser og handlinger knyttet til seksualitet. Vi møter levende mennesker i boken, mennesker som på ulike måter søker etter og finner fram til et livskraftig seksualliv. Med sin varme, kreativitet og etiske refleksjon har forfatteren skrevet en bok for alle som har tanker og spørsmål om egen seksualitet. Hun viser oss at terapi er en mulighet som står åpen for alle som vil utvikle sitt potensial, bringe lys over mørke partier og bygge opp igjen et knekt selvbilde. Boken inneholder konkrete råd som vil gjøre leseren bedre kjent med sin seksualitet. Boken er også inspirerende lesning for terapeuter som jobber ed mennesker og seksualitet. Om forfatter: Brigitte Martel er visedirektør ved l'École Parisienne de Gestalt (EPG) og er medlem av la Société Francaise de Gestalt. Gjennom en årrekke har hun ledet terapigrupper med tema seksualitet. Hun underviser og veileder i gestaltterapi både i Frankrike og i andre land, deriblant Norge.
Boken handler om seksualitet med utgangspunkt i gestaltterapi. Forfatteren beskriver møter med mennesker som strever med sin seksualitet, og drøfter hva som er normale og unormale problemer. Hun kommer med ideer til hvordan terapeuter kan håndtere ulike situasjoner i møtet med klienter, samt konkrete råd som kan gjøre leseren bedre kjent med sin egen seksualitet. Har litteraturliste.

Sex

Er jeg normal? Kan jeg elske uten å ha lyst på sex? Henger seksualitet sammen med kjærlighet og aggresjon? Med fokus på relasjon og kontakt, er gestaltterapi et spennende utgangspunkt for å lære om seksualitet. Brigitte Martel åpner dørene til sitt terapirom og skriver om de forbudte områdene ved seksualitet som ofte blir tatt opp i terapi. Dette er en varm og nær bok om følelser og handlinger knyttet til seksualitet. Vi møter levende mennesker i boken, mennesker som på ulike måter søker etter og finner fram til et livskraftig seksualliv. Med sin varme, kreativitet og etiske refleksjon har forfatteren skrevet en bok for alle som har tanker og spørsmål om egen seksualitet. Hun viser oss at terapi er en mulighet som står åpen for alle som vil utvikle sitt potensial, bringe lys over mørke partier og bygge opp igjen et knekt selvbilde. Boken inneholder konkrete råd som vil gjøre leseren bedre kjent med sin seksualitet. Boken er også inspirerende lesning for terapeuter som jobber ed mennesker og seksualitet. Om forfatter: Brigitte Martel er visedirektør ved l'École Parisienne de Gestalt (EPG) og er medlem av la Société Francaise de Gestalt. Gjennom en årrekke har hun ledet terapigrupper med tema seksualitet. Hun underviser og veileder i gestaltterapi både i Frankrike og i andre land, deriblant Norge. Levert av © DnBB AS
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Kunsten å elske med en mann - Lou Paget
Lou Paget
Kunsten å elske med en mann
Vår pris: 172,-
Spar: 26,-
ny
Shibari You Can Use - Lee Harrington
Lee Harrington
Shibari You Can Use
Vår pris: 190,-
Sensuell massasje - Nicole Bailey
Nicole Bailey
Sensuell massasje
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-