Hva er klima

; Øyvind Paasche

Denne boken gir en innføring i hva klima er, og hvilke utfordringer vi står overfor. Klimaet påvirkes av vinder som kan snu på sekundet til istider som dukker opp med 100 000 års mellomrom. Nettopp slike samspill er nøkkelen til å forstå fortidige, nåtidige og fremtidige klimaendringer. Les mer

Vår pris: 183,-
Spar: 16,-
Veil. pris: 199,- (Paperback)

Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Denne boken gir en innføring i hva klima er, og hvilke utfordringer vi står overfor. Klimaet påvirkes av vinder som kan snu på sekundet til istider som dukker opp med 100 000 års mellomrom. Nettopp slike samspill er nøkkelen til å forstå fortidige, nåtidige og fremtidige klimaendringer. Forfatterne tar leseren med - fra det helt nære til de langsomme endringene, fra norsk sommersol til isen som har dekket Antarktis i mange millioner år. Med register.

Fakta

Les mer om Erik Kolstad

Erik Kolstad (f. 1974) er Forsker ved Bjerknessenteret for klimaforskning i Bergen, der han har skrevet en doktorgrad om ekstremvær i De nordiske hav. Han er spesielt fascinert av såkalte polare lavtrykk og arktiske fronter. Har tidligere skrevet kronikker i Bergens Tidende, og hatt en weblog der om meteorologiske fenomen.