Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Hennie interiør - Helene Forbes Hennie - Innbundet (9788203237317)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Aschehoug
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
312
Format:
33 x 27 cm
ISBN:
9788203237317
Utgave:
1. utg.
Emne:

Hennie interiør

av ;

Ingvill Bryn Rambøl

;

Morten Andenæs

(Illustratør)
Innbundet Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 599,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
"Hennie interiør" er en estetisk, stilsikker og inspirerende praktbok for alle som er opptatt av interiør, design og arkitektur. Boken viser interiørarkitekt Helene Hennies arbeider, hva hun er opptatt av og hennes måte å tenke interiør på. Boken er delt inn i årstider og presenterer smakfulle skandinaviske interiører designet av Hennie. Her er hytter ved sjøen og på fjellet, feriehus i Spania, byleiligheter og bolighus i lekre bilder til lyst og glede.
Interiør er en estetisk, stilsikker og inspirerende praktbok for alle som er opptatt av interiør, design og arkitektur. Interiørarkitekt Helene Hennie er Norges mest anerkjente designer, og boken viser hennes arbeider, hva hun er opptatt av og hennes måte å tenke interiør på. Boken er delt inn i årstider og presenterer smakfulle skandinaviske interiører designet av Hennie. Her er hytter ved sjøen og på fjellet, feriehus i Spania, byleiligheter og bolighus i lekre bilder til lyst og glede.
Helene Hennie er en norsk interiørdesigner. I denne boken viser Helene og hennes team frem sine interiører. Vi tas med til hytter ved sjøen, feriehus i Spania, hytter og leiligheter på fjellet, byleiligheter og bolighus.
Kampanje!
Ukens tilbud!
Et helt halvt år - Jojo Moyes
Jojo Moyes
Et helt halvt år
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-
Familiekokeboka - Tom Victor Gausdal
Tom Victor Gausdal
Familiekok..
Vår pris: 199,-
Spar: 200,-