Innsirkling 2

Carl Frode Tiller fortsett der han sleppte i "Innsirkling". Den mystiske David har mista hukommelsen, og ein annonse oppfordrar gamle kjente til å skrive til han. Ole, Tom Roger og Paula bestemmer seg for å svare. Les mer

Vår pris: 399,-
(Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Carl Frode Tiller fortsett der han sleppte i "Innsirkling". Den mystiske David har mista hukommelsen, og ein annonse oppfordrar gamle kjente til å skrive til han. Ole, Tom Roger og Paula bestemmer seg for å svare. Med djup psykologi og rå, svart humor sirklar Tiller inn liva til David og brevskrivarane. Dermed gir han også eit rikt tverrsnitt av tida dei lever i, vår tid.


”Det finnes ingen i Norge som kan skrive så hjerteskjærende om forhold i familie og mellom nære venner som Carl Frode Tiller.”

NRK"Carl Frode Tillers nyeste roman byr på lesning av et slag som tidvis får kroppshårene til å reise seg. (...) Tiller innfrir alle forventninger med sin nyeste roman (...) Alt tyder på at Carl Frode Tiller er svært godt i gang med et storverk i norsk litteratur."


Turid Larsen, Dagsavisen" 'Innsirkling 2' beviser ytterligere det som bok én ga en forsmak på; at forfatteren har befestet sin posisjon som en av Norges og Nordens beste diktere.”

Adresseavisen" ... en av høstens sterkeste romaner. Skyld, soning, bøddel og offer i bemerkelsesverdig romanverk ...”


Dagbladet

Fakta