Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Innsirkling 2 - Carl Frode Tiller - Innbundet (9788203197819)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Aschehoug
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Nynorsk
Sider:
399
Format:
20 x 13 cm
ISBN:
9788203197819
Utgave:
1. utg.
Genre:
Hør utdrag : Utdraget er hentet fra lydbokutgaven

Innsirkling 2

av
Innbundet Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 347,-
Spar: 52,-
Veil.pris: 399,-
6
Carl Frode Tiller fortsett der han sleppte i "Innsirkling". Den mystiske David har mista hukommelsen, og ein annonse oppfordrar gamle kjente til å skrive til han. Ole, Tom Roger og Paula bestemmer seg for å svare. Med djup psykologi og rå, svart humor sirklar Tiller inn liva til David og brevskrivarane. Dermed gir han også eit rikt tverrsnitt av tida dei lever i, vår tid.

”Det finnes ingen i Norge som kan skrive så hjerteskjærende om forhold i familie og mellom nære venner som Carl Frode Tiller.”
NRK

"Carl Frode Tillers nyeste roman byr på lesning av et slag som tidvis får kroppshårene til å reise seg. (...) Tiller innfrir alle forventninger med sin nyeste roman (...) Alt tyder på at Carl Frode Tiller er svært godt i gang med et storverk i norsk litteratur."
Turid Larsen, Dagsavisen

" 'Innsirkling 2' beviser ytterligere det som bok én ga en forsmak på; at forfatteren har befestet sin posisjon som en av Norges og Nordens beste diktere.”
Adresseavisen

" ... en av høstens sterkeste romaner. Skyld, soning, bøddel og offer i bemerkelsesverdig romanverk ...”
Dagbladet

Carl Frode Tiller held fram der han slapp i den prisbelønte og kritikarroste "Innsirkling". Tre nye stemmer skriv til David, set lys på ein annan fase av livet hans og sirklar han ytterlegare inn - samstundes med at dei dermed også sirklar inn sine eigne liv. Dette er intenst lysande og mørke forteljingar, som nådelaust viser fram avmakta både i dei nære relasjonane og i dei kulturelle og samfunnsmessige vilkåra vi ligg under for.
David har mista hukommelsen, og i ei avisannonse med foto blir venner og kjende oppfordra til å skrive brev til han for å hjelpe han med å finne tilbake identiteten sin. Forteljingane handlar om avgjerande val, feilslåtte ambisjonar og lengslar. Innsirkling 2 (2010) er ei fortsetting av historia om David.
Kampanje!
Flere av Carl Frode Tiller:
Innsirkling - Carl Frode Tiller
Carl Frode Tiller
Innsirklin..
Vår pris: 149,-
Innsirkling 3 - Carl Frode Tiller
-12,5%
Carl Frode Tiller
Innsirklin..
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-
Skråninga - Carl Frode Tiller
Carl Frode Tiller
Skråninga
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-