Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Ever - for alltid - Alyson Noël - Innbundet (9788248909927)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Kagge
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
297
Format:
21 x 14 cm
ISBN:
9788248909927
Utgave:
1. utg.
Genre:
Alder:
Barn 9-12Ungdom
Serie:

Ever - for alltid

av ;

Sidsel Mellbye

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Veil.pris: 299,-
5
  • Første bok i serien - De udødelige (The Immortals)
  • Topper salgslistene i USA og Storbritania
  • Aktuell for alle som elsker Twilight

16 år gamle Ever Blooms liv ble totalt forandret den dagen hun glemte yndlingsgenseren sin hjemme i huset i Oregano. Fordi hun satt i baksetet og klaget kjørte faren i grøften, og foreldrene og lillesøsteren døde. Ever er den eneste som overlevde. Etter ulykken har Ever blitt synsk. Hun kan lese folks auraer, tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake evnene sine, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin.

Men så begynner det en vakker, eksotisk og rik gutt i klassen hennes. Damen Auguste er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem hun egentlig er – eller hva det er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i ham.

Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste. Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem hun egentlig er - eller hva det er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i ham.
Etter at hun mister familien sin i en bilulykke oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun er i besittelse av overnaturlige evner. Hun gjør alt hun kan for å undertrykke disse, unngår kontakt med folk, og blir stemplet som en raring. Men alt forandrer seg med den nye gutten i klassen, den vakre og eksotiske Damen Auguste. Hun dras inn i en hemmelig, mystisk verden - og forelsker seg dypt og hjelpeløst. Dette er den første boka om Ever Bloom.
Kampanje!
Flere av Alyson Noël:
Skyggelandet - Alyson Noël
Alyson Noël
Skyggeland..
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Arven - Alyson Noël
Alyson Noël
Arven
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Evig din - Alyson Noël
Alyson Noël
Evig din
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-