Ever - for alltid

; Sidsel Mellbye (Oversetter)


  • Første bok i serien - De udødelige (The Immortals)
  • Topper salgslistene i USA og Storbritania
  • Aktuell for alle som elsker Twilight


16 år gamle Ever Blooms liv ble totalt forandret den dagen hun glemte yndlingsgenseren sin hjemme i huset i Oregano. Les mer

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-
Veil. pris: 299,- (Innbundet)

Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka


  • Første bok i serien - De udødelige (The Immortals)
  • Topper salgslistene i USA og Storbritania
  • Aktuell for alle som elsker Twilight


16 år gamle Ever Blooms liv ble totalt forandret den dagen hun glemte yndlingsgenseren sin hjemme i huset i Oregano. Fordi hun satt i baksetet og klaget kjørte faren i grøften, og foreldrene og lillesøsteren døde. Ever er den eneste som overlevde. Etter ulykken har Ever blitt synsk. Hun kan lese folks auraer, tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake evnene sine, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin.

Men så begynner det en vakker, eksotisk og rik gutt i klassen hennes. Damen Auguste er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem hun egentlig er – eller hva det er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i ham.

Fakta