Klinisk sykepleie 2

bind 2

Hallbjørg Almås (Redaktør) ; Dag-Gunnar Stubberud (Redaktør) ; Randi Grønseth (Redaktør) m.fl.

Klinisk sykepleie av Hallbjørg Almås (red) gir et faglig kunnskapsgrunnlag som studenten bygger på i hele utdanningen og senere i sin yrkespraksis.

Læreverket gir teoretiske og praktiske kunnskaper som utgjør et viktig grunnlag for sykepleierens forståelse, vurderinger og handlinger. Les mer

Vår pris: 854,-
Spar: 45,-
Veil. pris: 899,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Klinisk sykepleie av Hallbjørg Almås (red) gir et faglig kunnskapsgrunnlag som studenten bygger på i hele utdanningen og senere i sin yrkespraksis.

Læreverket gir teoretiske og praktiske kunnskaper som utgjør et viktig grunnlag for sykepleierens forståelse, vurderinger og handlinger. Sykepleien knyttes til konsekvensene av somatiske sykdommer, skader og symptomer.I den nye utgaven er det særlig lagt vekt på å tydeliggjøre sykepleiefaglige utfordringer,observasjoner, kliniske vurderinger og sykepleierens funksjoner. Antall kapitler er redusert fra 46 til 36 ved at flere av kapitlene er slått sammen, noen har gått ut og ett nytt kapittel er kommet til.

Ny utgave av Klinisk sykepleie hvor innholdet er faglig oppdatert, kvalitetssikret og pedagogisk tilrettelagt for dagens sykepleiestudenter.


Eget nettsted til boken. Undervisere med boken på pensum vil få gratis tilgang til lærerbibliotek på nett.


Fakta

Les mer om Dag-Gunnar Stubberud

Dag-Gunnar Stubberud er førstelektor ved Høgskolen i Oslo, Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, der han er tilknyttet videreutdanningen og mastergradsutdanningen i intensivsykepleie. Han er utdannet intensivsykepleier og har embetseksamen i sykepleievitenskap fra Universitetet i Oslo. Foruten praksis fra kirurgisk avdeling og infeksjonsavdeling har han flere års klinisk praksis fra intensivavdeling.