Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Klinisk sykepleie 2 - Hallbjørg Almås - Innbundet (9788205391369)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Gyldendal akademisk
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
536
Format:
28 x 21 cm
ISBN:
9788205391369
Utgave:
4. utg.
Emne:

Klinisk sykepleie 2

bind 2

av

Hallbjørg Almås

(Redaktør) ;

Dag-Gunnar Stubberud

(Redaktør) ;

Randi Grønseth

(Redaktør) m.fl.
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Legg i handlekurv
Vår pris: 770,-
Spar: 115,-
Veil.pris: 885,-

Klinisk sykepleie av Hallbjørg Almås (red) gir et faglig kunnskapsgrunnlag som studenten bygger på i hele utdanningen og senere i sin yrkespraksis.

Læreverket gir teoretiske og praktiske kunnskaper som utgjør et viktig grunnlag for sykepleierens forståelse, vurderinger og handlinger. Sykepleien knyttes til konsekvensene av somatiske sykdommer, skader og symptomer.I den nye utgaven er det særlig lagt vekt på å tydeliggjøre sykepleiefaglige utfordringer,observasjoner, kliniske vurderinger og sykepleierens funksjoner. Antall kapitler er redusert fra 46 til 36 ved at flere av kapitlene er slått sammen, noen har gått ut og ett nytt kapittel er kommet til.

Ny utgave av Klinisk sykepleie hvor innholdet er faglig oppdatert, kvalitetssikret og pedagogisk tilrettelagt for dagens sykepleiestudenter.

Eget nettsted til boken. Undervisere med boken på pensum vil få gratis tilgang til lærerbibliotek på nett.

Ny utgave av Klinisk sykepleie hvor innholdet er faglig oppdatert, kvalitetssikret og pedagogisk tilrettelagt for dagens sykepleiestudenter. Klinisk sykepleie gir et faglig kunnskapsgrunnlag som studenten bygger på i hele utdanningen og senere i sin yrkespraksis. Læreverket gir teoretiske og praktiske kunnskaper som utgjør et viktig grunnlag for sykepleierens forståelse, vurderinger og handlinger. Sykepleien knyttes til konsekvensene av somatiske sykdommer, skader og symptomer.I den nye utgaven er det særlig lagt vekt på å tydeliggjøre sykepleiefaglige utfordringer,observasjoner, kliniske vurderinger og sykepleierens funksjoner. Antall kapitler er redusert fra 46 til 36 ved at flere av kapitlene er slått sammen, noen har gått ut og ett nytt kapittel er kommet til.Eget nettsted til boken. Undervisere med boken på pensum vil få gratis tilgang til lærerbibliotek på nett. En tilgang til digital arbeidsbok er kun inkludert i bokpakken med begge bøkene nr.1 og nr.2.
I denne boka belyses sykepleie i forbindelse med en rekke medisinske tilstander der pasienten trenger hjelp. Boka presenterer teoretiske og praktiske kunnskaper som danner en viktig del av grunnlaget for sykepleierens vurderinger og handlinger. Boka kan brukes i sykepleierutdanningen og som oppslagsverk for sykepleiere som arbeider i sykehus, sykehjem og hjemmesykepleie. Har stikkordregister.
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Klinisk sykepleie 1 - Hallbjørg Almås
Hallbjørg Almås
Klinisk sykepleie 1
Vår pris: 770,-
Spar: 115,-
Klinisk sykepleie - Hallbjørg Almås
Hallbjørg Almås
Klinisk sykepleie
Vår pris: 1890,-
Helt - ikke stykkevis og delt - Jan Kåre Hummelvoll
Jan Kåre Hummelvoll
Helt - ikke stykkevis og delt
Vår pris: 599,-
Spar: 90,-