Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Nu, jävlar! - Heidi Linde - Innbundet (9788205358096)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Gyldendal
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
396
Format:
20 x 14 cm
ISBN:
9788205358096
Utgave:
1. utg.
Sted:
Emne:
Genre:
Hør utdrag : Utdraget er hentet fra lydbokutgaven

Nu, jävlar!

roman

av
Innbundet Leveringstid: Ikke i salg
Vår pris: 330,-
Spar: 49,-
Veil.pris: 379,-
Obamas slagord "change we can believe in" ga gjenlyd langt utover USAs grenser. I en liten småby på Østlandet tenkte Terese at en forandring måtte skje. Men når hun nå, noen måneder senere, vagger høygravid rundt, er hun ikke sikker på om hun valgte riktig change.

"Nu, jävlar!" har alt som skal til for å bli masselesning i Norge"
Vidar Kvalshaug, Aftenposten

Vi møter Kevin, som har hatt kjærlighetssorg i tolv år, Lydia med fantasivenninnen Dronning Sonja og Jessica som kommer hjem for å feire bryllup... med en mann hun ikke lenger er sikker på at hun burde gifte seg med.

Nu, jävlar! er en roman om hjemmebakst, Metallica, svangerskapskvalme og fotball-VM - men først og fremst om mennesker det er umulig ikke å bli glad i.

"en av vårens beste romaner"
Dagsavisen

Hjertevarm og gripende roman fra Heidi Linde Obamas slagord om change we can believe in ga gjenlyd langt utover USAs grenser. I en liten småby på Østlandet tenkte Terese at en forandring måtte skje. Men når hun nå, noen måneder senere, vagger høygravid rundt, er hun ikke sikker på om hun valgte riktig change. Vi møter Kevin som har hatt kjærlighetssorg i 12 år, Lydia med fantasivenninnen Dronning Sonja og Jessica som kommer hjem for å feire bryllup ... med en mann hun ikke lenger er sikker på at hun burde gifte seg med. Nu, jävlar! er en roman om hjemmebakst, Metallica, svangerskapskvalme og fotball-VM ? men først og fremst om mennesker det er umulig ikke å bli glad i.
I denne romanen møter vi Terese som er høygravid og usikker på om hun tok det riktige valget, Kevin som har hatt kjærlighetssorg i tolv år, Lydia og hennes fantasivenninne Dronning Sonja og Jessica som skal feire bryllup med en mann hun ikke er sikker på om hun burde gifte seg med. En roman om forventninger, forsoning, hjemmebakst og Metallica.
Kampanje!
Flere av Heidi Linde:
Pym Pettersons mislykka familie - Heidi Linde
169,-
Heidi Linde
Pym Pettersons mislykka familie
Vår pris: 169,-
Spar: 80,-
Agnes i senga - Heidi Linde
Heidi Linde
Agnes i senga
Vår pris: 199,-
Pym Pettersons mislykka skoletur - Heidi Linde
Heidi Linde
Pym Pettersons mislykka skoletur
Vår pris: 217,-
Spar: 32,-