Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant - Jonas Jonasson - Innbundet (9788281432864)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Piratforl.
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
381
Format:
21 x 14 cm
ISBN:
9788281432864
Utgave:
1. utg.
Genre:

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant

av ;

Elisabeth Bjørnson

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager
Legg i handlekurv
Vår pris: 338,-
Spar: 51,-
Veil.pris: 389,-
Knalldebut for svensk debutant!
Over 600 000 solgte i Sverige

Forrest Gump møter Populærmusikk fra Vittula og Paasilinna. Du vil garantert le godt og lenge!

"Den morsomste boken jeg noensinne har lest"
Liza Marklund

Etter et langt og begivenhetsrikt liv havner Allan Karlsson på gamlehjem hvor han tror han snart skal ende sine dager. Problemet er bare at helsa nekter å svikte. En dag fyller han ubønnhørlig 100 år. Pomp og prakt, ordfører, lokalavis og bløtkake venter. Men Allan vil ikke være med. Han klatrer ut gjennom vinduet.

Boken handler om Allan Karlssons månedslange reise gjennom Sverige. En reise som kompliseres ved at han kommer på kant med både politiet og en motorsykkelbande som han dessverre kom til å stjele en verdifull koffert fra. Men boken er også en reise gjennom det forferdelige 1900-tallet, den uendelig sorgløse Allan Karlssons livsreise. Det viser seg at Allan Karlsson ikke bare har deltatt i, men også forårsaket flere av 1900-tallets store begivenheter. Han har vært innblandet i utviklingen av atombomben, blitt god venn med formann Maos unge hustru og både planlagt og avverget et attentat mot statsminister Winston Churchill.

Etter et langt og begivenhetsrikt liv havner Allan Karlsson på gamlehjem hvor han tror han snart skal ende sine dager. Problemet er bare at helsa nekter å svikte. En dag fyller han ubønnhørlig hundre år. Pomp og prakt, ordfører, lokalavis og bløtkake venter. Men Allan vil ikke være med. Han klatrer ut gjennom vinduet. Boken handler om Allan Karlssons månedslange reise gjennom Sverige. En reise som kompliseres ved at han kommer på kant med både politiet og en motorsykkelbande som han dessverre kom til å stjele en verdifull koffert fra. Men boken er også en reise gjennom det forferdelige 1900-tallet, den uendelig sorgløse Allan Karlssons livsreise. Det viser seg at Allan Karlsson ikke bare har deltatt i, men også forårsaket flere av 1900-tallets store begivenheter. Han har vært innblandet i utviklingen av atombomben, blitt god venn med formann Maos unge hustru og både planlagt og avverget et attentat mot statsminister Winston Churchill.
Allan Karlsson har havnet på gamlehjem. Hundreårsdagen hans nærmer seg og feiring med pomp og prakt, ordfører og lokalavis venter. Men Allan vil ikke være med. Han klatrer ut av vinduet, og med en motorsykkelbande og politiet i hælene legger han ut på en måneds lang reise gjennom Sverige. Samtidig er boka en reise gjennom Allans liv på 1900-tallet.
Kampanje!
Flere av Jonas Jonasson:
Analfabeten som kunne regne - Jonas Jonasson
Jonas Jonasson
Analfabete..
Vår pris: 338,-
Spar: 51,-
The girl who saved the king of Sweden - Jonas Jonasson
Jonas Jonasson
The girl who saved the king of Sweden
Vår pris: 139,-
The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared - Jonas Jonasson
Jonas Jonasson
The Hundred-Ye..
Vår pris: 132,-