Nådens omkrets

; Finn Schau (Oppleser)

Original krimhistorie med handlingstråder tilbake til 1500-tallet. Den første romanen om den amerikanske drapsetterforskeren Felicia Stone og den norske politimannen Odd Singsaker er en fortelling om disseksjon, gamle bøker, blodige drap og sår som trenger tid for å gro. Les mer

Vår pris: 199,-
(Lyd-CD)

Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Original krimhistorie med handlingstråder tilbake til 1500-tallet. Den første romanen om den amerikanske drapsetterforskeren Felicia Stone og den norske politimannen Odd Singsaker er en fortelling om disseksjon, gamle bøker, blodige drap og sår som trenger tid for å gro. I 1528 gjør en ung, omreisende fransiskanermunk et kort opphold i Bergen før han drar nordover. Med seg fra byen tar han et utvalg kniver og et ubehandlet skinn. Nesten fem hundre år senere dukker det opp et flådd lik på et museum i Richmond, Virginia, og ett til i et bokhvelv i Trondheim. Begge disse hendelsene ser ut til å ha tilknytning til Johannesboken, en gammel, forunderlig tekst skrevet på pergament.

Fakta

Les mer om Finn Schau

Finn Schau (f. 1948) har fireårig elevutdannelse fra Trøndelag Teater, hvor han også var ansatt en lengre periode. Han har vært ansatt ved Den Nationale Scene, Teatret Vårt i Molde og Oslo Nye Teater, og var med på å starte Telemark Teater (nå Teater Ibsen). Schau har vært ansatt ved Nationaltheatret siden 1980. Han har hatt flere roller i film, fjernsyn og radioteater og har lest flere lydbøker.