Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Kom i form med Yngvar - Yngvar Andersen - Innbundet (9788203239397)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Aschehoug
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål/Nynorsk
Sider:
166
Format:
22 x 17 cm
ISBN:
9788203239397
Utgave:
1. utg.
Emne:

Kom i form med Yngvar

treningsprogram, smarte tips, sunn fastfood, treningsdagbok

av ;

Liv Loftesnes

;

Morten Brun

(Illustratør)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Legg i handlekurv
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Veil.pris: 299,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
Dette er boken for deg som aldri har klart å begynne å trene - eller fortsette med det. Alt du trenger, er denne boken, en penn og et par joggesko!

Yngvars opplegg er lett å følge. Du trener tre timer i uken, og treningen går over sju uker. Øvelsene er enkle, og både i tekst og bilder får du nøyaktige beskrivelser av hvordan de skal gjøres. Tren hvor du vil - hjemme, utendørs eller på treningssenteret ditt. I treningsdagboken noterer du resultatene dine fra uke til uke. Boken tar også for seg gode kostholdsregler og gir oppskrifter på rask, enkel, sunn og supergod hverdagsmat som alle kan få til.

"Følgjer du boka, kjem du i form på sju veker. Enkelt og greit. Trenar du skikkelig tre timar i veka, er du sikra god form og ein flott kropp resten av livet. Er det ikkje fantastisk kor lite som eigentlig skal til?"
Yngvar Andersen

Dette er boken for deg som aldri har klart å begynne å trene - eller fortsette med det. Yngvar Andersen - kjent fra Puls på NRK - har et opplegg som er lett å følge. Du trener tre timer i uken, og treningen går over sju uker. Øvelsene er enkle, og både i tekst og bilder får du nøyaktige beskrivelser av hvordan de skal gjøres. Tren hvor du vil - hjemme, utendørs eller på treningssenteret ditt. I treningsdagboken noterer du resultatene dine fra uke til uke. Boken tar også for seg gode kostholdsregler og gir oppskrifter på rask, sunn og supergod hverdagsmat som alle kan få til.
Boka beskriver et treningsprogram som går over 7 uker, og øvelsene beskrives både i tekst og bilder. Den har også plass til å skrive treningsdagbok, tar for seg kostholdsregler og har oppskrifter på sunn hverdagsmat.
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
ny
En ny start - Berit Nordstrand
50,-
Berit Nordstrand
En ny start
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-
ny
Prosjekt sterk - Mariann Deila
44,-
Mariann Deila
Prosjekt sterk
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-
Styrketrening - Frédéric Delavier
44,-
Frédéric Delavier
Styrketren..
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-