Kom i form med Yngvar

treningsprogram, smarte tips, sunn fastfood, treningsdagbok

; Liv Loftesnes ; Morten Brun (Illustratør)

Dette er boken for deg som aldri har klart å begynne å trene - eller fortsette med det. Alt du trenger, er denne boken, en penn og et par joggesko!Yngvars opplegg er lett å følge. Du trener tre timer i uken, og treningen går over sju uker. Les mer

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-
Veil. pris: 299,- (Innbundet)

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Dette er boken for deg som aldri har klart å begynne å trene - eller fortsette med det. Alt du trenger, er denne boken, en penn og et par joggesko!Yngvars opplegg er lett å følge. Du trener tre timer i uken, og treningen går over sju uker. Øvelsene er enkle, og både i tekst og bilder får du nøyaktige beskrivelser av hvordan de skal gjøres. Tren hvor du vil - hjemme, utendørs eller på treningssenteret ditt. I treningsdagboken noterer du resultatene dine fra uke til uke. Boken tar også for seg gode kostholdsregler og gir oppskrifter på rask, enkel, sunn og supergod hverdagsmat som alle kan få til.
"Følgjer du boka, kjem du i form på sju veker. Enkelt og greit. Trenar du skikkelig tre timar i veka, er du sikra god form og ein flott kropp resten av livet. Er det ikkje fantastisk kor lite som eigentlig skal til?"

Yngvar Andersen

Fakta