Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Huset du elsket - Tatiana de Rosnay - Innbundet (9788280873996)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Bazar
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
171
Format:
21 x 14 cm
ISBN:
9788280873996
Utgave:
1. utg.
Sted:
Genre:
Hør utdrag : Utdraget er hentet fra lydbokutgaven

Huset du elsket

av ;

Kjell Olaf Jensen

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 304,-
Spar: 45,-
Veil.pris: 349,-
"Man sluker den like fort som et pain au chocolat som akkurat har kommet ut fra ovnen."
Marie France

Paris, 1860-årene: Den store byfornyelsen pågår for fullt. Gammel bebyggelse må vike plassen for de nye, brede boulevardene og majestetiske bygningene. Hele kvartaler blir revet for å gi plass til det praktfulle Paris vi kjenner i dag.

Men mange må betale en høy pris for denne forvandlingen. En av dem er Rose, en kvinne i 60-årene. I hele sitt voksne liv har hun bodd i huset som har vært i mannens familie i generasjoner. Før mannen døde hadde hun lovet ham at hun skulle ta vare på hjemmet deres, men nå har byfornyelsen nådd deres kvartal og huset skal rives. Rose nekter å flytte og forskanser seg i kjelleren der hun tilbringer tiden med å skrive brev til ektemannen. I brevene forteller hun om kampen for å bevare familiens hjem, og hun gjenopplever deres felles liv i huset og om sin tilværelse etter at mannen døde. Det har vært et liv fylt av glede, men også med stor sorg. Til slutt tar hun mot til seg og avslører en grusom hemmelighet...

Huset du elsket er en gripende fortelling om en sterk og usedvanlig kvinne, i en tid med store ytre forandringer. Det er en roman som viser hvordan samfunnet rundt oss påvirker vårt liv. Men mest av alt er det en historie om kjærlighet og tilhørighet, og om viljen til å slåss for det man har kjært.

Boken ble en umiddelbar suksess i Franikrike.
En av Norges mestselgende internasjonale forfattere Fra byfornyelsen i Paris i 1860-årene: om kjærlighet og tilhørighet, og om viljen til å slåss for det man har kjært. "Huset du elsket er fortellingen om en kvinnes kamp, en kvinne av og i sin epoke. Man sluker den like fort som et pain au chocolat som akkurat har kommet ut fra ovnen." Marie France
Paris, 1860-åra. Rose har bodd hele sitt voksne liv i huset som har vært i mannens familie i generasjoner. Før mannen døde lovte hun ham at hun skulle ta vare på hjemmet deres, men nå har byfornyelsen nådd deres kvartal og huset skal rives. Rose bestemmer seg for å kjempe for å redde huset som rommer så mange gode minner, men også en grusom hemmelighet som hun har tiet om i over tretti år.
Kampanje!
Flere av Tatiana de Rosnay:
Den andre historien - Tatiana de Rosnay
44,-
Tatiana de Rosnay
Den andre historien
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-
Mokka - Tatiana de Rosnay
Tatiana de Rosnay
Mokka
Vår pris: 304,-
Spar: 45,-
Saras nøkkel - Tatiana de Rosnay
Tatiana de Rosnay
Saras nøkkel
Vår pris: 130,-
Spar: 19,-