Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden DVD Mormor og de åtte ungene (tv-serie) - Espen Thorstenson - DVD
Del med andre
Utgitt:
Språk:
Norsk
Spilletid:
260
ISBN:
7036988036666
Orig.tittel:
Mormor og de 8 ungene
Emne:

DVD Mormor og de åtte ungene (tv-serie)

av

Espen Thorstenson

(Regissør)
DVD Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager
Legg i handlekurv
Vår pris: 99,-

Fordi de bor litt trangt og er mange, er nok Maren, Martin, Marte, Mads, Mona, Milly, Mina og Morten litt mer oppfinnsomme enn unger flest - noe som kan føre til mange morsomme situasjoner! Morten minstemann inviterer for eksempel fire griser på kaffebesøk i finstuen på nabogården... Litt skummelt kan det også bli når Mina og Milly møter en bjørn i skogen, men da er det så fint at man har en far med bart og seks søsken som kan hjelp til. Og en mormor da, som har en ku på rommet sitt.
 
Følg familien som flytter fra en knøttliten byleilighet til et lite rødt hus i skogen. Serien tar oss tilbake til et Norge da det var et eventyr å få innlagt telefon, og hvor man kunne stue åtte barn og en mormor sammen på et lasteplan og kjøre av gårde til fjells! Til sammen inneholder boksen 13 episoder, hver på 20 minutter.

Bøkene har gjennom mer enn 50 år vært et blinkskudd for voksne og barn i alle aldre. Filmene har blitt like populære, ikke minst gjennom Anne-Cath. Vestlys mormor-skikkelse. Da den første filmen hadde premiere på 70-tallet, var det lange kinokøer, og mormor slo ut Agent 007 på Oslo-kinoene! Vi har her samlet de 13 historiene som har blitt en norsk og internasjonal TV-suksess.
Kampanje!
Flere av Espen Thorstenson:
DVD Mormor og de 8 ungene i skogen - Espen Thorstenson
Espen Thorstenson
DVD Mormor og de 8 ungene i skogen
Vår pris: 99,-
DVD Mormor og de 8 ungene i byen - Espen Thorstenson
Espen Thorstenson
DVD Mormor og de 8 ungene i byen
Vår pris: 99,-
Finn mer: