Livet tilbake

roman

; Jorunn Leite (Oversetter)


Mary er 44 år, og mest for seg selv. Hun har et vakkert ansikt, men en enorm kropp, hele 136 kilo. Hun skal snart feire sin tjuefemte bryllupsdag og venter på at ektemannen Jimmy skal komme hjem. Les mer

Vår pris: 318,-
Spar: 31,-
Veil. pris: 349,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka


Mary er 44 år, og mest for seg selv. Hun har et vakkert ansikt, men en enorm kropp, hele 136 kilo. Hun skal snart feire sin tjuefemte bryllupsdag og venter på at ektemannen Jimmy skal komme hjem. Men det er ikke bare Jimmy hun venter på. Hun venter også på en mor som tar imot henne, et barn hun aldri fikk og et liv utenfor den velbrukte stien fra soverommet til kjøleskapet. Mary venter på at livet skal begynne.Mens hun venter på Jimmy, blir natt til dag og det blir klart at han ikke kommer hjem. Et brev hun finner i postkassen bekrefter hennes verste frykt. Jimmy kommer ikke hjem og Mary må ta et vanskelig valg. Bør hun bryte ut fra sine faste rammer og gjøre alt for å berge ekteskapet? Eller er tryggheten og forutsigbarheten i det livet hun lever for sterk?


I et desperat forsøk på å finne Jimmy bestemmer Mary seg for å bryte opp, og setter seg for første gang i sitt liv på et fly og reiser til svigermoren i California.
Californias sol tvinger henne til å se opp fra fortauet, stoppe opp og begynne å leve. Sakte kommer erkjennelsen av hvordan livet har tatt henne og hvordan hun skal ta det tilbake."En følsom, men herlig humoristisk fortelling."
The New York Times"Hjertevarme humor og innsikt om menneskelige følelser, gjør denne boken medrivende og overbevisende"
The Gazette

Fakta