Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Livet tilbake - Lori Lansens - Innbundet (9788282052153)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Juritzen forl.
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
403
Format:
21 x 14 cm
ISBN:
9788282052153
Utgave:
1. utg.
Sted:
Genre:

Livet tilbake

roman

av ;

Jorunn Leite

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 304,-
Spar: 45,-
Veil.pris: 349,-

Mary er 44 år, og mest for seg selv. Hun har et vakkert ansikt, men en enorm kropp, hele 136 kilo. Hun skal snart feire sin tjuefemte bryllupsdag og venter på at ektemannen Jimmy skal komme hjem. Men det er ikke bare Jimmy hun venter på. Hun venter også på en mor som tar imot henne, et barn hun aldri fikk og et liv utenfor den velbrukte stien fra soverommet til kjøleskapet. Mary venter på at livet skal begynne.

Mens hun venter på Jimmy, blir natt til dag og det blir klart at han ikke kommer hjem. Et brev hun finner i postkassen bekrefter hennes verste frykt. Jimmy kommer ikke hjem og Mary må ta et vanskelig valg. Bør hun bryte ut fra sine faste rammer og gjøre alt for å berge ekteskapet? Eller er tryggheten og forutsigbarheten i det livet hun lever for sterk?

I et desperat forsøk på å finne Jimmy bestemmer Mary seg for å bryte opp, og setter seg for første gang i sitt liv på et fly og reiser til svigermoren i California. Californias sol tvinger henne til å se opp fra fortauet, stoppe opp og begynne å leve. Sakte kommer erkjennelsen av hvordan livet har tatt henne og hvordan hun skal ta det tilbake.

"En følsom, men herlig humoristisk fortelling."
The New York Times

"Hjertevarme humor og innsikt om menneskelige følelser, gjør denne boken medrivende og overbevisende"
The Gazette

Mary Gooch er 43 år, veier 142 kilo og sitter i sin trygge sofa og venter på at ektemannen Jimmy skal komme hjem. I morgen skal de feire sølvbryllup. Mens Mary venter, tenker hun på matmonsteret som alltid har styrt henne. På de to barna hun mistet. På den senile moren. På cruiset som hun vant billetter til, men ikke våget å reise på. Men Jimmy kommer ikke hjem, og etter noen dager finner hun et brev i postkassen. For Mary er det nå bare én mulighet, hun må prøve å finne ektemannen Jimmy. Hun forlater sitt trygge Canada og reiser til California. Underveis forstår Mary hvordan livet bare har tatt henne, og hvordan hun selv skal ta livet tilbake. Nok en gang har Lori Lansens skrevet så vakkert og klokt om en spesiell kvinne at vi alle kjenner oss igjen. Lansens' forrige roman, REISEN HJEM, har ligget på den norske bestselgerlisten i ett år og solgt hele 60 000 eksemplarer.
Det er bryllupsdagen hennes, og den 43 år gamle, sterkt overvektige Mary Gooch sitter og venter på at ektemannen Jim skal komme hjem for å feire. Mens hun venter, tenker hun tilbake på ekteskapet deres, på hemmelighetene, tausheten, og det faktum at for hvert tap hun har lidd, har hun lagt på seg. Da det går opp for henne at ektemannen ikke kommer til å komme hjem, bestemmer hun seg for å finne ham. Dette fører henne ut på ei reise tvers over det nordamerikanske kontinentet og mot den personen hun egentlig er, men har skjult så lenge.
Kampanje!
Flere av Lori Lansens:
Reisen hjem - Lori Lansens
Lori Lansens
Reisen hjem
Vår pris: 104,-
Spar: 15,-
ny
Ved stupet - Lori Lansens
Lori Lansens
Ved stupet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-
Aldri alene - Lori Lansens
Lori Lansens
Aldri alene
Vår pris: 139,-