Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Evig din - Alyson Noël - Innbundet (9788248911432)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Kagge
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
303
Format:
21 x 14 cm
ISBN:
9788248911432
Utgave:
1. utg.
Genre:
Alder:
Barn 9-12Ungdom
Serie:

Evig din

av ;

Sidsel Mellbye

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Legg i handlekurv
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Veil.pris: 299,-

Den gripende slutten på en fantastisk kjærlighetshistorie.

Ever og Damen legger ut på leting etter motgiften som kan befri Damen fra forbannelsen som hindrer dem i å kunne ta på hverandre. Men kampen for kjærligheten leder dem mot de mest fryktinngytende omgivelsene de noensinne har beveget seg i - det mørke hjertet av Sommerland.

I en verden av forbrent jord og endeløst regn oppdager Ever og Damen den hemmelige opprinnelsen til forholdet deres, og den egentlige grunnen til at skjebnen stadig river dem fra hverandre. Endelig er sannheten blottlagt og Ever og Damens fremtid avhenger av en siste avgjørelse. Får de være sammen – eller drives de fra hverandre for alltid?

Serien om De udødelige har et totalopplag på 37 000 bøker, den har ligget på Bokhandlerforeningens bestselgerliste og på New York Times bestselgerliste.

Summit Entertainment (produsentene bak Twilight) har kjøpt filmrettighetene.

I en verden av forbrent jord og endeløst regn, i det mørke hjertet av Sommerland, oppdager Ever og Damen den egentlige grunnen til at skjebnen stadig river dem fra hverandre. Endelig er sannheten funnet, men fremtiden deres avhenger av en siste avgjørelse. Får de være sammen - eller drives de fra hverandre for alltid? Dette er den dramatiske og spennende slutten på serien De udødelige. Summit Entertainment, som tidligere har laget Twilight-filmene, har kjøpt filmrettighetene til bokserien. Utdrag: Han har mistet meg så mange ganger før, og er livredd for å miste meg igjen akkurat idet han var sikker på at han hadde meg for alltid. "Det kommer ikke til å skje," sier jeg. "Du og jeg er ment å være sammen. Det er det eneste jeg er hundre prosent sikker på. Og selv om jeg ikke har anelse om hva jeg kan vente meg, lover jeg å gjøre alt jeg kan for å finne veien tilbake. Alvorlig talt, Damen, ingenting kan skille oss - eller i alle fall ikke lenge."
Ever og Damen oppdager hvorfor skjebnen stadig skiller dem. De har funnet sannheten, men fremtiden avhenger av en siste avgjørelse. Dette er den sjette boka om Ever Bloom.
Kampanje!
Flere av Alyson Noël:
Ever - for alltid - Alyson Noël
Alyson Noël
Ever - for alltid
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Skyggelandet - Alyson Noël
Alyson Noël
Skyggeland..
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Arven - Alyson Noël
Alyson Noël
Arven
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-