Kaptein Sabeltann, Pinky og Ravn i Abra havn

; Asbjørn Tønnesen (Illustratør)

Dette er den første boken basert på den nye TV-serien om Kaptein Sabeltann som vises på NRK. Korte historier og flotte illustrasjoner.

Pinky høyeste ønske er å bli sjørøver, men da må han imponere Kaptein Sabeltann. Les mer

Vår pris: 229,-
(Innbundet)

Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Dette er den første boken basert på den nye TV-serien om Kaptein Sabeltann som vises på NRK. Korte historier og flotte illustrasjoner.

Pinky høyeste ønske er å bli sjørøver, men da må han imponere Kaptein Sabeltann. Han får hjelp av Ravn og sammen bestemmer de seg for å tjene noen gullmynter som de kan gi til Kapteinen. Men hvordan skal de tjene disse gullmyntene?

Fakta

Les mer om Terje Formoe

Terje Formoe er født i 1949 i Fredrikstad. Han er artist og forfatter. I 1983 utga han sin første barneplate, Livet er toppen. Der var Her kommer Julius den store slageren. Kaptein Sabeltann så dagens lys høsten 1989. Manuset til forestillingen Kaptein Sabeltann og skatten i Kjuttaviga ble skrevet samme høst. Stykket hadde premiere på dagtid i Kristiansand Dyrepark den 9. juli 1990. Første ?nattforestilling" ble prøvd sommeren 1991 med stor suksess. Sommeren 1992 ble 11 nattforestillinger sett av ca 35 000. Siden det har over 1,4 millioner små og store sett forestillingene med Kaptein Sabeltann. Dyreparken beslutter at de vil satse stort på Kaptein Sabeltann og bygger Kaptein Sabeltanns Verden i 2001 og i 2008 signerer Terje Formoe og Dyreparken en samarbeidsavtale med 30 års varighet. I 2012 ble Abra Havn, Kaptein Sabeltanns sjørøverlandsby åpnet. Her gis familiene mulighet til å bo i husene til de kjente sjørøverne. Den aller første boka der Kaptein Sabeltann opptrådde var Ka...