Gå til våre mobile nettsider
Bokkilden Født til å løpe - Christopher McDougall - Innbundet (9788253034881)
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Pax
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
326
Format:
15 x 21 cm
ISBN:
9788253034881
Utgave:
1. utg.
Emne:

Født til å løpe

jakten på løpingens hemmelighet

av ;

Børge Lund

(Oversetter)
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Legg i handlekurv
Vår pris: 260,-
Spar: 39,-
Veil.pris: 299,-
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer.
6

Boka har allerede fått klassikerstatus i løpemiljøer verden over, men fenger i like stor grad vanlige lesere. For dette er framfor alt en eventyrlig fortelling med et knippe helt uforglemmelige skikkelser.

Hvorfor løper vi? Det er utgangspunktet til den amerikanske journalisten Christopher McDougall. I jakten på svaret oppsøker han glohete canyoner, utilgjengelige fjelltopper, savanner og maratonløyper. Han møter den myteomspunne løperen Caballo Blanco og løperstammen tarahumara i Mexico, han blir venner med noen av verdens beste langdistanseløpere, han snakker med skofabrikanter, trenere og leger - og han oppdager at nøkkelen til et bedre liv kan være nærmere enn du tror.

"Selv de som heller vil bli sett nakne på Karl Johan enn i joggesko og tights, har noe å hente i løpeboken Født til å løpe."
Robert Veiåker Johansen, Aftenposten

Født til å løpe har allerede fått klassikerstatus i løpemiljøer verden over, men den har i like stor grad fenget vanlige lesere. For dette er framfor alt en eventyrlig fortelling med et knippe helt uforglemmelige skikkelser. Boka er solgt til over 20 land, har ligget på bestselgerlistene siden den kom, og filmrettighetene er solgt til Hollywood. Med smittende energi og entusiasme tar McDougall deg med på en reise du sent vil glemme.

"... omvender stadig flere til noe som før var en undergrunnskult eller hippieflørt."
Kjetil Rolness, Dagbladet

"Livsfilosofi, kunnskap og eventyr i mesterlig forening. Et inspirerende evolusjonsperspektiv på løping spesielt og trening generelt"
Alexandra Irene Larsen, Fædrelandsvennen

Hvorfor løper vi? Det er utgangspunktet til den amerikanske journalisten Christopher McDougall. I jakten på svaret oppsøker han glohete canyoner, utilgjengelige fjelltopper, savanner og maratonløyper. Han møter den myteomspunne løperen Caballo Blanco og løperstammen tarahumaraene i Mexico, han blir venner med noen av verdens beste langdistanseløpere, han snakker med skofabrikanter, trenere og leger - og han oppdager at nøkkelen til et bedre liv kan være nærmere enn du tror. "Født til å løpe"har allerede fått klassikerstatus i løpemiljøer verden over, men den har i like stor grad fenget vanlige lesere. For dette er framfor alt en eventyrlig fortelling med et knippe helt uforglemmelige karakterer. Boka er solgt til over 20 land, har ligget på bestselgerlistene siden den kom, og filmrettighetene er solgt til Hollywood. Med smittende energi og entusiasme tar McDougall deg med på en reise du sent vil glemme.
I denne boken oppsøker forfatteren blant annet glohete canyoner, utilgjengelige fjelltopper, savanner og maratonløyper for å finne svaret på hvorfor vi løper. Han møter den myteomspunne løperen Caballo Blanco og løperstammen tarahumaraene i Mexico, blir venner med verdens beste langdistanseløpere og snakker med skofabrikanter, trenere og leger.
Kampanje!
Du vil kanskje også like:
Born to run - Christopher McDougall
Christopher McDougall
Born to run
Vår pris: 119,-
Løp som en jente - Alexandra Heminsley
37,-
Alexandra Heminsley
Løp som en jente
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-
Maraton - Jack Waitz
Jack Waitz
Maraton
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-