Utemat - Esben Johansen-13%

Utemat Esben Johansen

Paperback | Gyldendal | 2012
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Hvorfor ikke spise godt - også når man er på tur? Cecilie Skog og Esben Johansen har vært mer på tur enn de fleste, og kjenner viktigheten av å få i seg noe godt, varmt og nærende underveis.

Pris
304,-
Spar
45,-
Legg i
Renere liv - Tina Holt

Renere liv Tina Holt

Paperback | Cappelen Damm | 2014
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Den naturlige veien til en renere og mer økovennlig livsstil. Få mer energi, glødende hud, et freshere hjem og et sunnere kosthold. Her får du personlige, ...

Pris
286,-
Spar
43,-
Legg i
Sannheten på bordet - Niels Christian Geelmuyden

Sannheten på bordet Niels Christian Geelmuyden

Paperback | Cappelen Damm | 2014
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Denne boka gir grundig og ny informasjon om det vi finner i matbutikkens hyller, slik at vi kan velge den maten som er bra for oss. Forfatteren avslører ...

Pris
149,-
Legg i
Våre venner kinesarane - Are Kalvø

Våre venner kinesarane Are Kalvø

Paperback | Samlaget | 2007
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Forfatteren har reist rundt i Norge og besøkt alle dei 158 kommunane som har kinarestaurant. Han set seg føre å ete på minst ein restaurant i kvar kom ...

Pris
321,-
Spar
48,-
Legg i
Den hemmelige kokken - Mats-Eric Nilsson

Den hemmelige kokken Mats-Eric Nilsson

Paperback | Spartacus pocket | Spartacus | 2009
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Hva innholder egentlig maten vår? Enkelte produkter kan inneholde opp til 70 ingredienser, gjerne skjult bak betegnelser som E412. Boken tar for seg bruken ...

Pris
149,-
Legg i
Handle rett - Siri Helle

Handle rett Siri Helle

Paperback | Samlaget | 2014
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

På matbutikken tek me mange val. Berre ei heilt ordinær syltetøyhylle kan skapa hovudbry. Kva skal eg velja? Mat er næring, sosialisering, økonomi og arbeidsplassar, ...

Pris
260,-
Spar
39,-
Legg i
Food and Markets - Mark McWilliams

Food and Markets Mark McWilliams

Paperback | Oxford Symposium on Food nr. 33 | Prospect Books | 2015
Leveringstid: Usikker levering

The thirty-third Oxford Symposium on Food & Cookery discussed food and food markets from every possible geographical perspective. Scholars assembled from ...

Pris
397,-
Legg i
Bon appétit! - Steinar Lone

Bon appétit! Steinar Lone

Paperback | Spartacus | 2002
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Boka gir praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, hvordan velge fra en franskspråklig meny og litt om fransk mat og vin ...

Pris
99,-
Legg i
Study Guide to Accompany Professional Cooking - Wayne Gisslen

Study Guide to Accompany Professional Cooking Wayne Gisslen

Paperback | John Wiley & Sons Inc | 2014
Leveringstid: Usikker levering

This is the study guide to accompany Professional Cooking, 8e Professional Cooking, Eighth Edition reflects the changing nature of our understanding of ...

Pris
2774,-
Legg i
Astrance - Pascal Barbot

Astrance Pascal Barbot

Paperback | Editions du Chene | 2012
Leveringstid: Sendes innen 7 virkedager

In this beautiful cookbook Pascal Barbot, one of the most reputed and internationally-acclaimed French chefs, reveals his concept of cooking in the restaurant ...

Pris
656,-
Legg i