Flytterester

dikt

Cecilie Løveid har flyttet fra København og tilbake til sin barndoms by Bergen. Flyttingen gjorde så sterkt inntrykk på forfatteren at hun skrev en diktsamling om det, om flyttemenn, møbler på fortauet, omveier, tapeter og de familiære aspektene ved flyttingen, samt om en del andre flytterester. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Cecilie Løveid har flyttet fra København tilbake til sin barndoms by, Bergen. Flyttingen gjorde så sterkt inntrykk på forfatteren at hun skrev en diktsamling om det, om flyttemenn, møbler på fortauet, omveier, tapeter og de familiære aspektene ved flyttingen, samt om en del andre flytterester. Diktene er maleriske, morsomme, samfunnskritiske og lærde - og fulle av overraskelser.

Hennes senere bøker representerer noe av den beste poesien som skrives på norsk. ... Flytterester er på samme høye nivå.
Tom Egil Hverven, Klassekampen

Aldri et kjedelig dikt ... Cecilie Løveid er en poet som vil forplikte leseren på hennes egne reaksjoner. Det er ikke identifikasjon hun vil skape, men assosiasjoner. Det gjør Flytterester til en åpen og fordringsfull bok.
Ingunn Økland, Aftenposten

Løveid har skrive dikt om det å flytta. Dei imponerer med sitt overskot av lengt og humor.
Sindre Ekrheim, Bergens Tidende

Fakta