Vegansk kjøkken

Tony Briscoe (Fotograf) ; Bente-Lill Øygard (Oversetter) ; Terje Øygard (Oversetter) ; Jane Hughes (Bidragsyter)

Et fullstendig plantebasert kosthold på sitt beste - fullt av farger og variasjoner.
Det er det vegansk matlaging dreier seg om, og her får du lære å lage spennende mat som ikke bare smaker godt, men som også er sunn! Enten du er veganer, vegetarianer eller bare vil prøve noe nytt, vil denne boka vise deg hvor variert et vegansk kosthold kan være. Les mer
Vår pris
99,-

(Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 99,-

(Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Et fullstendig plantebasert kosthold på sitt beste - fullt av farger og variasjoner.
Det er det vegansk matlaging dreier seg om, og her får du lære å lage spennende mat som ikke bare smaker godt, men som også er sunn! Enten du er veganer, vegetarianer eller bare vil prøve noe nytt, vil denne boka vise deg hvor variert et vegansk kosthold kan være. Boka er inndelt i kapitlene Frokost, Lunsjretter og snacks, Hovedretter og Desserter og baking, og et register gjør det enkelt å finne fram.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Spektrum
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 128
ISBN: 9788231611493
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The vegan kitchen
Format: 27 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger