Prime time

; Gisken Armand (Oppleser) ; Kari Bolstad (Oversetter)

Tretten personer tilbringer årets korteste natt på en svensk herregård. Om morgenen blir Michelle Carlsson funnet skutt. Journalist Annika Bengtzon havner dermed midt i en klassisk Agatha Christie-intrige med moderne tilsnitt. Les mer
Vår pris: 429,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Annika er nettopp tilbake i jobben i Kvällspressen etter fødselspermisjon. Hun er ivrig etter å markere seg og har dessuten vakt den helgen hun får beskjed om å dekke drapet på TV-kjendisen Michelle Carlsson. Egentlig hadde hun planlagt å tilbringe helgen sammen med mann, barn og svigerfamilie.

Michelle Carlsson har vært med på innspillingen av den store TV-serien Sommerslottet. Sammen med tolv andre personer har hun befunnet seg på et slott i landlige omgivelser et stykke fra Stockholm. På midtsommerdagens morgen blir Michelle funnet drept. Hun er skutt, og alt tyder på at det er en av de tolv som er gjerningspersonen. Dette utvikler seg i ren Agatha Christie-stil à la Ti små negerbarn.

Boken blir lest av Gisken Armand - som ble kåret til årets lydbokstemme for opplesningen av nettopp denne boken. I juryens uttalelse står det at oppleseren holder stilen gjennom en 11 timers innspilling på en imponerende måte. Med en skrapsynt tekstforståelse, stort alvor, sterk innlevelse og evnen til å skape den rette atmosfæren.


HØR UTDRAG FRA LYDBOKEN


Liza Marklund
Lydbok Prime time
Oversatt av Kari Bolstad
Lest av Gisken Armand
Spilletid: 11.06 timer

Fakta