Den røde vargen

; Gisken Armand (Oppleser) ; Kari Bolstad (Oversetter)

Handlingen i Den røde vargen foregår et år etter Sprengeren (1998). Annika Bengtzon har takket nei til en sjefsstilling i Kvällspressen. Hun vil arbeide som journalist og har en idé til en ny artikkel-serie. Les mer
Vår pris: 429,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Annika vil grave i gamle, uoppklarte saker av nasjonal karakter. Den første er sprengningen av et jagerfly på militært område i nærheten av Luleå på slutten av sekstitallet. Hva skjedde egentlig den gangen en ung pilot mistet livet?

Annika reiser nordover for å møte en journalist som kan ha ny informasjon om saken. Men før hun treffer ham, blir mannen drept. Dette reduserer ikke hennes interesse. Hun finner sammenhenger mellom mordet og attentatet på flybasen, og trekker forbindelser til venstreekstreme grupper som var aktive i området da attentatet skjedde.

Ustoppelige Annika

På hjemmebaner har hun det ikke enkelt. Sjefen beordrer henne til å legge saken til side. Ektemannen Thomas har et forhold til en kollega, noe hun ikke tar nådig opp. Det er kvinnen som får svi når Annika tar tidenes hevn. Til tross for dette fortsetter Annika sin kamp, som ender i konfrontasjon med en morder.

Liza Marklunds bøker er oversatt til 25 språk. Nå har hun levert nok en knallsterk krim, og kritikerne spør seg om ikke dette er den beste til nå.

Lydboken blir lest av skuespilleren Gisken Armand, som i fjor ble valgt til årets lydbokstemme for opplesningen av nettopp Liza Marklunds Prime Time.

Liza Marklund

Den røde vargen

Lest av Gisken Armand

10 CD, spilletid 11,48 t.

Fakta