Green kitchen stories
fristende og sunn vegetarmat
David Frenkiel ; Luise Vindahl ; Johanna Frenkiel (Illustratør) ; Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)
Bloggen Green Kitchen Stories har blitt et internasjonalt fenomen med hundretusener av følgere over hele verden. Les mer
- Vår pris
- 390,-
- Spar
- 39,-
Veil. pris: 429,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Veil. pris: 429,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Bloggen Green Kitchen Stories har blitt et internasjonalt fenomen med hundretusener av følgere over hele verden. Også i Norge er den lille familien godt kjent. I sin første bok deler de over 100 av sin favorittoppskrifter.
Lær deg å lage frittata med urter og asparges til frokost eller siciliansk parmigiana di zucchine til en middag med venner. Tilfredsstill søtbehovet med en overdådig rødbet- og
sjokoladekake eller fryst jordbærostekake på solsikkebunn. Prøv ut de mange suppene, salatene, juicene og smårettene. Her kombineres ingredienser som alle har i kjøkkenskapet med sesongens friske råvarer. Paret forteller små, personlige historier fra familiens kjøkken, lærer oss om de ulike råvarene de bruker og viser hvor enkelt det er å lage næringsrike og balanserte retter uten kjøtt. Alle er enkle å lage, men utrolig fristende og fulle av herlige smaker.
Kokeboken vil inspirere deg til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Du trenger virkelig ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse deilige oppskriftene.
- FAKTA
-
Utgitt:
2015
Forlag: Spartacus
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 247
ISBN: 9788243009264
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The green kitchen
Format: 26 x 21 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger