NB!

; Hans Petter Uleberg ; Richard Hauglin (Illustratør)

Dampskibsexpedisjonen serverer gode norske råvarer med internasjonal vri, men dette er verken crossover eller fusion. Les mer
Vår pris: 348,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Parmesangratinert fiskegryte med olivenBare god mat, sammensatt på riktig måte. Boken inneholder 50 retter, og er en inspirasjonskilde for alle som ønsker å lage imponerende god mat. Mange av rettene er ikke mer eksklusive enn at du kan servere dem til hverdags.

Ishavsrøye posjert i valnøttoljeHva sier du til parmesangratinert fiskegryte med oliven, curryreker eller pizza med lettsaltet torsk og brente grønssaker? Eller litt mindre hverdagslig: sesampanert breiflabb med pestopotet og rosastekt fasanbryst med hjemmelagde pølser.

Harissamarinert lamBak i boken finner du egne avsnitt om krafter, oljer og pureer, majoneser, krydderblandinger, pesto, risotto, olivenoljer og balsamico. Nyttige råd, tips og ideer gis hele veien. Hva med å lage B.B.Q. shredded pork i hamburgerbrød av restene etter søndagssteken? I tillegg til Juelsens egne oppskrifter bidrar noen gode venner, deriblant Johs Kørner, Kjell Arne Jonsæter, Morten Schakenda og Jarle Baer.

Som en kuriositet gis det musikkforslag til hver rett.

Stig Juelsen:
NB Sørensens Dampskibsexpedisjon
Forlag: NB Sørensens Dampskibsexpedisjon
Foto: Richard Hauglin
Format: 24,5 x 34,5 cm
Sider: 144

Fakta