Ganens makt

norsk kokekunst og matkultur gjennom tusen år

I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Les mer
Vår pris
169,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 169,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Med oppskrifts- og emneregister.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 333
ISBN: 9788203225048
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger