Barnets århundre og Ellen Key

8 nøkler til en låst tid

Erik Hauglund (Redaktør) ; Kari Marie Thorbjørnsen (Oversetter) ; Ellen Key (Innledning)

De fleste som er interessert i barn og ungdom, har nok hørt om Ellen Key og Barnets århundre, men få har lest den nå om lag hundre år gamle boka, og få vet hva Ellen Key egentlig stod for. I denne utgivelsen foreligger første del av Keys bok i oversettelse. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

De fleste som er interessert i barn og ungdom, har nok hørt om Ellen Key og Barnets århundre, men få har lest den nå om lag hundre år gamle boka, og få vet hva Ellen Key egentlig stod for. I denne utgivelsen foreligger første del av Keys bok i oversettelse. I tillegg har sju kjente bidragsytere knyttet linjer mellom hennes og vår tid ved å ta for seg de perspektivene Key hadde på oppvekst, familie og samfunn. Resultatet har blitt en samfunnskritisk, framtidsrettet og spennende bok, samtidig som den er en hyllest til Ellen Keys en gang så revolusjonerende tanker om samfunn og oppvekst.


Barnets århundre og Ellen Key er en viktig bok for fagfolk innen pedagogikk, oppvekst, familie- og samfunnskunnskap så vel som for politikere som vil se lenger enn valgperioden.

Fakta