100 tak med hårbørsten før sengetid

; Astrid Nordang (Oversetter)

Les Melissas erotiske dagbok. Skildret uten filter!

100 tak med hårbørsten før sengetid er en roman skrevet i dagbokform. Handlingen utspiller seg fra juli 2000 til august 2002. I løpet av denne tiden går den unge jenta fra å være en seksuelt uerfaren og naiv 14-åring til å bli en dreven seksuell aktør. Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Les Melissas erotiske dagbok. Skildret uten filter!

100 tak med hårbørsten før sengetid er en roman skrevet i dagbokform. Handlingen utspiller seg fra juli 2000 til august 2002. I løpet av denne tiden går den unge jenta fra å være en seksuelt uerfaren og naiv 14-åring til å bli en dreven seksuell aktør. Hvordan preger dette henne? Kan hun fortsatt tro på den store kjærligheten, eller blir det bare en romantisk utopi? Hva er det virkelig som betyr noe? Sex? Kjærlighet? Et sant liv?


Melissa Panarello gir et enestående innblikk i en ungjentes gryende seksualitet. Bokas jeg-forteller gir av absolutt hele seg og skildrer sine seksuelle erfaringer åpenhjertig og ærlig; uten filter. Det unge og troskyldige møter det voksne og brutale. Nysgjerrighet og eksperimentering går hånd i hånd med nytelse så vel som ydmykelse.

Fakta