Søndagsmiddag

; Sara Johannessen (Illustratør)

«Finnes det noe bedre enn søndagsmiddag? Ikke hvis du lar Bent Stiansen få ansvaret for maten ... Hvis du skal finne en julegave til noen som er glade i mat, er det vanskelig å tenke på noe som vil passe bedre enn denne boka.»

, Stavanger Afteblad Terningkast 6
Med et middagstips for hver søndag i året, feirer Bent Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uken. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

52 hovedretter, 52 desserter og åtte juleretter!

Med et middagstips for hver søndag i året feirer Bent Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uka. Her kan øyne og gane meske seg med kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. I tillegg inneholder boka et omfattende kapittel med julemat, drikkeforslag til hver rett og en rekke nyttige tips om forberedelser.

Søndagsmiddag inneholder mer enn 100 nye oppskrifter! Alle matrettene er lekkert visualisert av fotograf Sara Johannessen.

 

Fakta

Anmeldelser

«Finnes det noe bedre enn søndagsmiddag? Ikke hvis du lar Bent Stiansen få ansvaret for maten ... Hvis du skal finne en julegave til noen som er glade i mat, er det vanskelig å tenke på noe som vil passe bedre enn denne boka.»

, Stavanger Afteblad Terningkast 6

«Dette er en bok du kan kose deg med, og bruke til å planlegge hyggelige søndager fremover.»

Maison Mat og Vin

«Årets beste kokebok ... En bok som får oss til å trå til litt ekstra, med oppskrifter som både står solid plantet i tradisjonene og som tar til seg moderne tilnærming i teknikk, ernæring og smak. Mektig og flott av en kokk som virkelig kan forklare matlaging slik at hvermannsen forstår det. Stiansen hyller gleden over gode matvarer kombinert med søndagsmiddagens sosiale funksjon.»

, Adressavisen

«God, gammeldags deilighet ... Han lager mat med en tydelig forankring i historien, men sørger hele tiden for å skru den til et knepp i nye retninger ... [Boken] byr på masser av strålende tradisjonsmat: Fra ferskt kjøtt og suppe til sitronfromasj, fra elgkarbonader til tilslørte bondepiker. Og finnbiff!»

, Morgenbladet