Matilda

; Quentin Blake (Illustratør) ; Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Møte Matilda .; en av verdens smarteste jenter, noen av verdens dummeste foreldre og kanskje verdens verste overlærer. Matilda har lært seg både å lese, skrive og regne før hun begynner på skolen, men de dumme og uforstående foreldrene hennes vet ikke noe om det. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Møte Matilda .; en av verdens smarteste jenter, noen av verdens dummeste foreldre og kanskje verdens verste overlærer. Matilda har lært seg både å lese, skrive og regne før hun begynner på skolen, men de dumme og uforstående foreldrene hennes vet ikke noe om det. De synes det er bortkastet å bruke penger på bøker når det går an å se på TV i stedet. Når Matilda begynner på skolen, blir både hun og de andre elevene plaget av den grusomme overlærer Trunchbull. Men en dag oppdager Matilda at hun kan noe som absolutt ingen andre barn kan. Og DA blir det andre boller.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal Tiden
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 221
ISBN: 9788205302310
Utgave: 4. utg.
Orig.tittel: Matilda
Alder: Barn 6-9 Barn 9-12
Format: 13 x 19 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Møte Matilda -; en av verdens smarteste jenter, noen av verdens dummeste foreldre og kanskje verdens verste overlærer. Matilda har lært seg både å lese, skrive og regne før hun begynner på skolen, men de dumme og uforstående foreldrene hennes vet ikke noe om det. De synes det er bortkastet å bruke penger på bøker når det går an å se på TV i stedet. Når Matilda begynner på skolen, blir både hun og de andre elevene plaget av den grusomme overlærer Trunchbull. Men en dag oppdager Matilda at hun kan noe som absolutt ingen andre barn kan. Og DA blir det andre boller.
Levert av © DnBB AS