Sykt godt

en vegansk kokebok

; Erik Sæter Jørgensen (Illustratør)

«Sykt godt er rett og slett sykt bra innføring i hvor «normal» veganmat kan være. Et must i kjøkkenhylla for oss allerede overbeviste. Perfekt julegave til alle som friker ut når en veganer kommer i middagsselskap. Rita Slørdal»

«Mari er en cupcake av et menneske, og den beste matbloggeren i landet, vegetar eller ei. Hun tar oss i hånden og leier oss trygt dit vi så gjerne vil - til god mat, mat som er til gode for både mennesker, dyr og miljø. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

«Mari er en cupcake av et menneske, og den beste matbloggeren i landet, vegetar eller ei. Hun tar oss i hånden og leier oss trygt dit vi så gjerne vil - til god mat, mat som er til gode for både mennesker, dyr og miljø.

Først får vi idiotsikre oppskrifter for dem som er helt grønne på kjøttfritt, så baller det på seg, før det ender i tips som vil slukes av folk som vil være dønn veganer - med glutenfritt som bonus.»

Yngve Ekern, matjournalist, forfatter og foredragsholder

Sykt godt er en vegansk fest, et oppslagsverk med 115 oppskrifter på vegansk mat, alle nydelig illustrert. Det er en kombinasjon av lesernes favorittoppskrifter på bloggen og splitter nye oppskrifter. Her får du taco, burger, pizza, kaker, desserter, vårruller, turmat, julemat og egentlig alt du kan tenke deg.

Fire hovedsteg med økende vanskelighetsgrad, det første er for totalt nybegynnere som handler på Joker, det neste for de som handler på godt assorterte dagligvarebutikker. Det tredje steget blir all in for deg som vil lage all mat på vegansk vis, det fjerde steget er glutenfritt og med en del rå mat.

Oversikt over mange kjekke, spesielle og snåle råvarer, med informasjon om hvordan du bruker de og hvor du får tak i de. En egen del med basisoppskrifter på vegansk melk, krem, majones og ulike sauser. En egen del med systematisk oversikt over hvordan du erstatter animalske matvarer i kostholdet ditt. En lang liste over råvarer og hvilke oppskrifter du kan bruke de i. En stor og flott bok som er perfekt å gi i gave til noen du vil inspirere til å lage mer grønn mat!

Fakta

Anmeldelser

«Sykt godt er rett og slett sykt bra innføring i hvor «normal» veganmat kan være. Et must i kjøkkenhylla for oss allerede overbeviste. Perfekt julegave til alle som friker ut når en veganer kommer i middagsselskap. Rita Slørdal»

«Jeg har vært vegetarianer i 18 år nå og dette er den kokeboken jeg har funnet mest glede over. Magnhild Marie Bøe-Hansen»

«Det er noe med enkelheten, måten boken er delt inn på og det lune språket til Mari som gjør boken unik. Og så var den jo så tjukk også. Denne kommer jeg helt klart å anbefale til alle rundt meg, og mener den er et must for alle som vil begynne eller prøve ut vegansk mat. Jeg har mange gode grønne bøker, men denne seiler nok opp som en stor favoritt. Heidi Kjørvik»